Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy szczupła wysoka sylwetka u kobiety to zaleta ?

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka ma ładną twarz, włosy, jest bardzo szczupła ale nie anorektycznie, jest wysoka, ładnie się ubiera, jest miła, wszyscy mówią że jej wzrost i waga to zaleta że ma długie szczupłe nogi uchodzi za najładniejszą dziewczynę w klasie według wielu uczniów i nauczycielek, to jest duża szkoła, klasa liczy koło 30 osób. Myślę że jeśli dziewczyna jest wysoka i szczupła to jest ładna ale jeśli jest wysoka i gruba, umięśniona to jest brzydka bo wygląda jak babochłop potężnie. Wysoka dziewczyna jest ładna jeśli nie ma wzrostu podobnego do przeciętnego młodego Polaka czyli 181 cm, lub do wysokiego Polaka czyli 185 cm około, sama nie wiem. Ona ma 174 cm i waży na oko koło 55 kg.

Gość gość
i jeszcze nie napisałam przeciętna młoda Polaka ma 165, 5 a Polak 181 ale różnia w małżeństwie najczęściej wynosi 10 cm, miss , modelki są wysokie oraz wiele aktorek które są popularne bardzo i uchodzą za ładne, na Wikipedii opisano ideał kobiety i tam jest napisane że wzrost długie szczupłe nogi to zaleta to to odróżnia kobietę od dziecka i jest tam zdjęcie wysokiej szczupłej kobiety jakieś gwiazdy która została wybrana według ludzi piękną kobietę, sex bombą

Gość gość
taka sylwetka to zaleta :-)

Gość Pawpawpaw
szczupłe i wysokie nie sa w moim typie. Uwielbiam właśnie takie 160-167 - filigranowe, lepiej wyglądają w szpilkach niż te wysokie , sa 'poręczniejsze' , a wysoka nawet jeśli jest szczupła, to traci trochę na swojej seksualności, ale to jest moje zdanie.

Gość gość
mi się to bardzo podoba !

Gość gość
Lepiej niz mała krępa (autorka) :D

Gość gość
Pawpawpaw dziś Pewnie nie jesteś wysoki skoro tak piszesz i masz kompleksy. To nie prawda bo wysokie są bardziej seksualne niż niskie bo mają długie szczupłe nogi a to cecha seksualności i wyglądają ładnie na sylwestrze ( tam gdzie dużo kobiet ma szpilki i sukienki) w krótkich sukienkach na szpilkach bo ich nogi wtedy wydają się jeszcze bardziej szczupłe i długie, pięknie wyglądają na sylwestrze przy wysokich szczupłych umięśnionych mężczyznach , jesteś niski i pewnie dlatego tak piszesz :-) Ładniej wygląda wysoka szczupła dziewczyna w szpilkach w krótkiej sukience na Sylwestrze przy wysokim szczupłym umięśnionym mężczyzną niż niska lub średnia tak samo ubrana na sylwestrze przy średnim, lub niskim wysokim mężczyzną

Gość gość
gość dziś ludzie mają różne gusta jak widać

Gość gość
Jak niska i szczupła to jeszcze ujdzie, gorzej jak niska i gruba (a takie są w większości dzisiejsze nalane nastolatki z tyłkami i cyckami jak murzynki).

Gość gość
gość dziś aha widać że tu dużo tr)oli

Gość gość
Gdyby przestały tyle żreć to by schudły, ale widać teraz żarcie jak świnia to podstawa :D

Gość gość
gość dziś troli czyli osób które piszą głupoty, mówią

Gość gość
gość dziś szanowny gościu, bądź bardziej miły/a

Gość gość
tak, ale wszyscy tak samo ładnie wyglądają bo są różne gusta i każdy jest ok

Gość gość
wysoka babka ze względów estetycznych nigdy nie wybierze faceta niższego od niej, chyba że jest znany i bogaty

Gość gość
Zależy jak wysoka, bo powyżej 180 to już babochlop. Dla mnie kobieta atrakcyjna może być 160-180. Oczywiście jeśli ma szczupła, zgrabna sylwetkę, ładne włosy, twarz itp.

Gość gość
gość dziś nie bo różnie bywa to zależy od gustu różne są, ale wysoki polak od wysokiej polski jest wyższy 15 cm ale w małżeństwach ta różnica wynosi 10 cm

Gość gość
gość dziś dużo ludzi myśli tak jak Ty :-) !

Gość gość
moim zdaniem szczupła wysoka kobieta to ideał. nie bez powodu wszystkie misski, hostessy są wysokie. nawet kobiety chcące występować w zespole mazowsze muszą spełnić kryterium odpowiedniej urody i...wzrostu (chyba 165 min). wysoka, szczupła kobieta zawsze przyciąga uwagę - jak taka przechodzi ulicą, zawsze wywołuje zainteresowanie. nawet, ja, kobieta, zawsze się odwracam. oczywiście nie mówię tu o jakiś ekstremalnie wysokich kobietach, bo wiadomo - we wszystkim jest jakaś granica. a do pana, który uważa, że niskie kobiety są "poręczne". to zależy, jakiego jesteś wzrostu. mam koleżankę 170, jej facet ma chyba 190 cm i wyglądają idealnie. mniejsza kobieta wyglądałaby przy nim dziwnie. tzn. przynajmniej ja nie lubię takich dysproporcji.

Gość gość
wczoraj przeszła obok mnie fajna para, ona niska i ładna on też niski i przystojny, idealny dobór bez zbędnych różnic we wzroście, trzeba posiadać krztę inteligencji żeby nie robić z siebie idiotów

Gość gość
gość dziś masz rację i wiele kobiet średniego wzrostu na imprezy dyskoteki, sylwestra zakłada wysokie szpilki i wtedy są wyższe od wysokich kobiet bez szpilek czyli wzrost to zaleta a wysokie kobiety zakładają niskie szpilki i wtedy wysoki i niskie są tego samego wzrostu ale często te wysokie zakładają średnie lub wysokie szpilki i ja też patrzę na piękne wysokie kobiety :-) !

Gość gość
tak masz rację niskiego mężczyznę należy porównywać do niskiej kobiety, a wysoką kobietę do wysokiego mężczyzny :-) ! a średniego do średniej :-)

Gość gość
gość dziś tak masz rację niskiego mężczyznę należy porównywać do niskiej kobiety, a wysoką kobietę do wysokiego mężczyzny a średniego do średniej gość dziś też tak myślę, dużo ludzi tak myśli :-) !

Gość gość
gość dziś też tak myślę, ale wszyscy ludzie są ładni :-) !

Gość gość
nie jestem niski 197,wrecz wielki :D,ale babki to lubie malutkie,filigranowe nie halabardy powyzej 170,cale sdzczescie takie maluszki sie do mnie kleja

Gość gość
jakbyś miał 197 cm to nawet kobieta, powiedzmy 175 cm wcale nie byłaby żadnym "halabardem" ;)

Gość gość
Może być, może nie być, zależy jaki ryj

Gość gość
Ja mam z 185cm wzrostu i jestem szczuplutka , nie uważam żebym była brzydsza od tych niskich i krępych to jest kwestia gustu