Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

REZIGIUSZ najprzystojniejszy młodziak :)

Polecane posty

Gość gość

Ze zdumieniem przyznaję, że chyba nigdy w życiu nie widziałam tak przystojnego nastolatka :) Ani nawet mężczyzny, chociaż mam już 30 parę lat :)

Gość gość
mozliwe ze bedzie z niego przystojny mezczyzna, ale nastolatki mnie nie pociagaja. ma jeszcze dziecinna puculkowatosc

Gość gość
paskudny to ma byc przystojniak chyba was pogielo jest tyle przystojniejszych i duzo ladniejszych chlopakow

Gość gość
nie... nie ma w nim nic charakterystycznego plus wygląda jak tępy dzieciak bogatych rodziców. wiadomo że ktoś kto ma kasę i wygodne życie wygląda lepiej bo niema stresów i zmartwień.

Gość gość
ona ma 19 czy 20 lat

Gość gość
to wyglada mlodziej, dla mnie tak 16lat

Gość Bolek     i Lolek
Wygląda jak Reksio.

Gość gość
Taak ^^ mi też się bardzo podoba. Bo gust są różne, ale obiektywne to jest przystojny. Ma regularne rysy, szczupła sylwetke, jest dosyć wysoki. Ale zobaczcie jaką ma dziewczynę, ona nie jest ładna, taka baaardzo przeciętna. Dziwne, że sławny, bogaty i przystojny chłopak nie wziął sobie jakiejś szprychy. https://www.instagram.com/sunnyraytrue/

Gość gość
Przecież on jest paskudny i chudy jak szkapa

Gość gość
gość dziś Ładna naturalna dziewczyna :)

Gość gość
Ale za nim lata dużo lasek w jego wieku, a ta jego dziewczyna to rzeczywiście przy nim to średnio wygląda :D

Gość gość
Nie każdy ma taki sam gust, moim zdaniem nie macie co do zarzucenia tej dziewczynie. Ładna i tyle.

Gość gość
Tylko Mark Jefferson jest przystojny

Gość gość
Ta dziewczyna jest przecietna i nie pisze tego zlosliwie brzydka nie jest ale jak na takiego faceta to troche słabo gdyby nadrabiala charakterem ale tu tez szalu nie ma

Gość gość
Ale gadacie bzdury prawda to nie hejt juz nic nie mozna napisac zeby zaraz ktos nie nazwal cie hejterem popatrzcie na tą dziewczyne ten chlopak to nie jej liga dziewczyna wyglada jak jego fanka uroda dyskusyjna dla mnie jest brzydka i tyle popatrzcie na inne jutuberki np ihanio i na dziewczyne reziego nawet jak ktos chce byc przemiły to chyba widzi ze martyna nie jest ladna

Gość gość
Jest przecietna z urody i charakteru i nie bardzo rozumiem sens jej kanalu na yt zadnych normalnych tresci polowa to challenge gdyby nie widzowie reziego to moze 100 osob by ją oglądalo ostatnio czyta fan ficki o sobie i rezim w ogole nie ma pomyslu na kanał

Gość gość
przeciętny twarz nie za ciekawa

Gość gość
Dziewczyna brzydka ale to temat o nim nie o niej

Gość gość
Dziwne ze jeszcze jej nie zostawil poznal ja w okresie szkolnym taka pierwsza dziewczyna ale teraz to po co on z nia jest pomijajac wyglad moze taki ma gust ale ona jest nudna jak szara mysz