Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pociąga mnie ex mojego partnera!

Polecane posty

Gość gość

Pomocy! Jestem 21-letnią dziewczyną, moj partner ma lat 30, a Jego ex... 38! Te liczby mogą być przerażające, ale w tym cały sęk. Jakby się uprzeć, mogłaby być moją matką! Od jakiegoś czasu czuję do Niej nieziemski pociąg, dlaczego? Nie wiem! Może dlatego, że kiedyś była z moim partnerem?! Wszystko zaczęło się od jednego, głupiego snu w którym nie wiedzieć czemu pojawiła się nago i odwaliło ni! Tak jarają mnie Jej duże, dojrzałe cycki, brązowe oczy i niegrzeczne spojrzenie, tatuaż... Jest taką wredną, ostrą suką! Mieszkamy na jednym osiedlu, jak Ją widzę to aż mi gorąco! Ogólnie to Ona mnie nienawidzi, wiadomo za co, mimo, że ma swojego nowego partnera. Nie rozmawiamy, nie mówimy sobie nawet cześć, powietrze. Ta pokusa jest tak silna, że już nie mogę wytrzymać! Ciągle mam natrętne fantazje, układam jakieś chore scenariusza, że spotykam Ją pijaną i zaciągam do łóżka, macam po cyckach, liżę cipkę, ocieramy się, no kosmos! Tym bardziej, że Ona podobno kiedyś zabawiała się ze swoją koleżanką, więc już w ogóle jestem nakręcona! Chciałabym do Niej uderzyć w realu, ale Ona jest z kategorii "tych co się nie pierdolą w tańcu" i boję się, że po prostu by mi jebła jakby to usłyszała. Pisałam do Niej anonimowe smsy, ale kto odpisałby nieznajomej osobie? Nawet myślałam o trójkącie! Ona podobno czuje coś jeszcze do swojego byłego, czyli mojego obecnego. Już nie mogę wytrzymać, co robić?!

Gość gość
Czy ona jest z warszawy ? Bo ten opis mi do kogoś pasuje.