Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siorka bratka

Czy tylko pokazywanie sobie z bratem może mieć jakieś negatywne nastęsptwa?

Polecane posty

Gość siorka bratka

Pytanie jest jak najbardziej serio. Jestem 2 lata starsza od brata i niedawno zaproponowałam mu, że jeśli mi pokaże to i ja mu też pokażę. Od tamtej pory rozbieramy się prawie zawsze gdy nie ma rodziców w domu. Nie jest to seks bo prawie nigdy nie pozwalam mu się dotykać. Jednak czy może to mieć negatywne następstwa w przyszłości nawet jeżeli to tylko patrzenie? Lubię te chwile gdy jesteśmy z bratem oboje nago ale chciałabym go jakoś skrzywdzić psychicznie sama nie wiem.

Gość siorka bratka
Miało być, że nie chciałabym go jakoś skrzywdzić.

Gość Czarna0987
a w jakim celu jest takie zachowanie? Odczuwasz podniecenie, czy czysta ciekawość?

Gość gość
Możecie przez to wyrosnąć na homoseksualistów albo jeszcze gorszych zboczków.

Gość siorka bratka
Ja mu zaproponowałam z czystej ciekawości ale jemu za każdym razem stoi więc jest na 100% podniecony. Mnie taki widok chyba też trochę kręci. Wiem, że jesteśmy rodzeństwem dlatego kontroluję sytuację, żeby do niczego poza patrzeniem nie dochodziło.

Gość Czarna0987
Powinniście przestać. To nienaturalne i chore zachowanie, które może mieć fatalne skutki w przyszłosci

Gość siorka bratka
Jakie?

Gość Czarna0987
Spaczenie seksualne w stosunku do innych partnerów, zaniedbanie zdrowych relacji rodzinnych, poza tym takie zachowanie to przejaw kazirodztwa.

Gość siorka bratka
Nie może być kairodztwa skoro nie uprawiamy seksu. Pisałam już, że nawet dotykać mu się nie pozwalam a nawet jak raz pozwoliłam to tylko dlatego, że sama byłam ciekawa jakie to uczucie wziąć członka w dłoń. Reszta to tylko samo patrzenie. Nie grozi nam też homoseksualizm jak ktoś wyżej napisał skoro ja jestem dziewczyną a on chłopakiem. Obawiam się tylko, że on może onaniować się myśląc o mnie a to już byłoby chyba naprawdę chore.

Gość gość
A on dotykał twojej myszki i ile macie lat? I czy Ty chciałabyś zrobić mu loda i żeby on Ci zrobił minetkie?

Gość Czarna0987
Jeżeli Twój brat odczuwa do Ciebie pociąg seksualny, jest to objaw kazirodztwa, nawet bez penetracji. Sytuacja niemoralna i konieczna do zniwelowania.

Gość gość
Nie rozumiem jakiego problemu sie doszukujesz autorko. Za obopolna zgoda, seksy nie uprawiacie, zwykla ciekawosc i na razie zadnej ze stron to nie przeszkadza. Jak wam sie kiedys znudzi to przestaniecie. I tyle.

Gość siorka bratka
Seksu oralnego nie było i nigdy nie będzie ale przyznaję, że strasznie mnie ciekawi jak wygląda męski wytrysk. Nigdy nie widziałam. Obawiam się jednak, że gdybym go ręką doprowadziła do wytrysku albo chociaż poprosiła by sam się onanizował na moich oczach to byłoby to już przekroczenie tej niewidzialnej granicy za którą byłoby już nie tylko patrzenie ale i konkretna czynność seksualna.

Gość gość
No to skoro sama wiesz jakiej granicy nie chcesz przekraczac to w czym problem?

Gość siorka bratka
Trochę się chyba łudziłam, że ktoś odpisze, że onanizm to nic złgo więc w zasadzie nie ma znaczenia czy brat zrobi to na osobności w łazience czy przy mnie w pokoju. Ja bardzo bym chciała to zobaczyć chociaż raz.

Gość gość
Czyli jesteś ZBOCZONA a temat założyłaś by szukać usprawiedliwienia dla swoich ZBOCZONYCHpraktyk :O

Gość siorka bratka
Nie mogę być zboczona skoro jeszcze nie zrobiłam nic zboczonego. Napisałam tylko, że chciałabym zobaczyć wytrysk a nie, że doprowadzę do tego. Nie myl pojęć.

Gość gość
prowo 1/10

Gość rypanko pykanko
zrób mu loda z połykiem a on tobie minete, nie widze problemu też z analem

Gość gość
nie słuchaj debili, seks jest ok, tylko aby cie nie zapłodnił, dobre doświadczenie w obecnych czasach

Gość gość
Nie słuchaj debili .Mnie kiedyś zobaczyl brat 3lata młodszy mam 26 teraz a było to 10lat temu i spytał się co robię i czy może zostać. Powiedziałam żeby zamknął drzwi I mnie słuchał. Przyznam że na początku było mi wstyd i głupio trochę ale jak oboje siedzieliśmy naprzeciw siebie nago a jemu nie stanął to się zaczęłam martwić o psychikę brata (pedzio).wtedy zobaczyłam z bliska wszystko co mają faceci i mój brat zobaczyl to co my mamy z bliska i powoli. Nigdy się nie bzykalismy tylko dotykalismy poznawalismy swoje ciała. Z czasem razem się masturbowalismy i jest fajnie. Ale pozwól mu patrzeć bo jest na co mamy cipki a one sa sliczne