Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ultraformer lll

Polecane posty

Gość gość

Efekt po zabiegu jest marny dr miły zabieg drogi to co usłyszycie na wizycie wyglada pięknie ale niestety po zabiegu juz pare tygodni nie widać nic . Strata pieniędzy bardzo żałuje ze zdecydowałam naprawdę nie ma rezultatu

Gość Lasteczka
Super, na ultraformerze jeszcze nie bylam, ale musze sie wybrac ; )) DZIEKI!

Gość Szylwia80
Na jednym zabiegu często się nie kończy, trzeba zrobić minimum dwa. Ja robiłam zabieg na zmarszczki mimiczne i przyznam, że czuję jakby odjęło mi co najmniej 10 lat. Mi wykonywano zabieg urządzeniem HIFU i naprawdę potraktowano mnie profesjonalnie z pełną opieką, samo urządzenie to nie żadna ściema tylko sprzęt z wyższej półki. Dlatego efekty widać już po 2 zabiegach. Jeśli jesteście ciekawe gdzie wykonywałam zabieg - Clinica Cosmetologica w Gdańsku na ul. Skłodowskiej-Curie 3 tel. 791 604 604 (aha! dużym plusem jest to, że konsultacje przed zabiegiem zą totalnie za darmo) :) POLECAM !

Gość gość
Sru tutu majtki z drutu ... reklama dźwignią handlu :( 🖐️

Gość Krystyna00
Ja zabieg wykonywałam w Clinica Cosmetologica w Gdańsku, bardzo dobre efekty po jednym zabiegu. Po miesiącu zauważyłam pierwsze efekty, skóra bardziej się napięła i ujędrniła - chodziło tu głownie o mój drugi podbródek :) wierzę, że zniknie on całkowicie. Sam zabieg jest bezbolesny i nie wymaga jakiegoś specjalnego przygotowywania się. To jest duży plus - zresztą jak jesteście zainteresowane to polecam poczytać https://clinicacosmetologica.pl/zabieg/ultraformer-iii-hifu/ :)

Gość Renata1969
Kurczę, chyba już gdzieś czytałam o tej klinice. To jest ta na Skłodowskiej-Curie 3 w Gdańsku? Moja znajoma z pracy chyba tam chodziła na jakieś zabiegi - z tego co pamiętam to była bardzo zadowolona. Teraz ja się zastanawiam, bo lata lecą i nic mi już nie przywróci młodego wyglądu - cała nadzieja w zabiegach :)

Gość gość
Aj tam! Coś mi się nie chce wierzyć w te Wasze zapewnienia... z jednej strony zadzwoniłabym do tej kliniki w Gdańsku ale z drugiej strony myślę sobie: a co Grażka jak na Ciebie akurat nie zadziała? (a chodzi mi głównie o worki pod oczami i zmarszczki na twarzy) napiszcie mi proszę coś więcej o tym zabiegu? A są tam przeiwdziane jakieś konsultacje? Chciałabym zaczerpnąć jakiejś porady zanim się zdecyduję. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Gość Malgorzatka__
ale zachwalacie... ja to już sama nie wiem, wstaje codziennie, patrze w lustro i mam wrażenie że z dnia na dzień moje zmarszczki się pogłębiają. Ale obawiam się tego zabiegu - jakieś mam mieszane uczucia :/

Gość gość
A czemu masz mieszane? Mnie tylko cena zniechęca. No i nie wiem jaką klinikę wybrać. Ale sam zabieg bym już dawno zrobiła, bo moja twarzy już dawno straciła swój owal - a to zawsze był mój atut.. no cóż STAROŚĆ NIE RADOŚĆ jak to się mówi... polećcie jakąś klinikę wartą uwagi, najlepiej na pomorzu.

Gość Czika90
ja jeszcze nie byłam, ale chyba najrozsądniejszym wyborem byłaby ta clinica cosmetologica... ja co prawda mieszkam niedaleko stolicy, ale wolę odwiedzić rodzinę i przy okazji iść na zabieg. Ceny w 3mieście a w Wawie to niebo a ziemia...

Gość Klara999
hmm to nie jest najgorszy pomysł z tym wyjazdem :) ja od około miesiąca głowię się co zrobić z moimi zmarszczkami bruzdowo-nosowymi a mieszkam w Koszalinie. Niestety nie mamy tutaj kliniki na takim poziomie. Wyjazd do trójmiasta byłby wskazany :)

Gość gość
noo to dawaj :) ja jestem z Kościerzyny i też tam wybieram się na zabieg. Jest tu ktoś jeszcze spoza trójmiasta? Może jakaś integracja ? :)))))

Gość Diana_flooo
noo babeczki to chyba jest nas więcej :) ja akurat z Wejherowa ale też celuję w sierpień. Nie mogę się doczekać efektów tego zabiegu ;) mi też opowiadali same rewelacje na temat tej kliniki dr Michajłowskiego.. a no i za integracją jestem jak najbardziej, mój adres email: dianaflo@onet.pl Piszcie jak coś :))

Gość Katarzyna_ona
Ja jestem już pół roku po zabiegu i mogę coś na ten temat powiedzieć: nie macie co liczyć na natychmiastowe efekty, ja czekałam 1,5 miesiąca aż zauważyłam pierwsze efekty. Sam zabieg działa na zasadzie tworzenia tzw. mikrouszkodzeń, które powodują produkcję kolagenu na skórze :) ja robiłam zabieg na twarz i efekty są piorunujące! Dr Michajłowski i jego klinika zasługują na nagrodę ! Dlatego jedyne co mogę zrobić to polecić jego klinikę :)

Gość gośćf1
A ktoś oprócz reklamujacych się ?

Gość gość
15.11. byłam na zabiegu na kolana i tył ud, nogi mam sine jakby mnie ktoś obił, za tydzień jadę na drugą turę uda wewnętrzne, zabieg do przyjemnych nie należał, ale mam nadzieję, że bedą wyniki, jak te nadejdą napewno tu wrócę i napiszę

Gość gość
miałam robiony zabieg 4 miesiące temu na górną część twarzy, Jak dotąd nie widzę efektów np. uniesienia opadających powiek. Zabieg dość bolesny mimo znieczulenia. Czy mam spodziewać się jeszcze pozytywnych efektów, czy żałować wydanej kasy?

Dnia 29.06.2018 o 13:18, Gość gość napisał:

Aj tam! Coś mi się nie chce wierzyć w te Wasze zapewnienia... z jednej strony zadzwoniłabym do tej kliniki w Gdańsku ale z drugiej strony myślę sobie: a co Grażka jak na Ciebie akurat nie zadziała? (a chodzi mi głównie o worki pod oczami i zmarszczki na twarzy) napiszcie mi proszę coś więcej o tym zabiegu? A są tam przeiwdziane jakieś konsultacje? Chciałabym zaczerpnąć jakiejś porady zanim się zdecyduję. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. 

Ciekawe, czy się w końcu zdecydowałaś... Też mam takie myśli, ale tłumaczę sobie, że w sumie tak jest ze wszystkim nawet z super dobrymi kosmetykami akurat może się okazać, że wyrzuciłam trzy stówki w błoto, bo jestem w tym 1% nieszczęśników, którym nie pasuje :D Akurat o tej Cosmetologicy słyszałam same dobre opinie, że mają porządny sprzęt i to mocny zabieg nawet dla tych po 40, więc ryzyko klapy jest chyba minimalne. Konsultacje super opcja, zaraz tam przedzwonię i dopytam jak to wygląda, może mi powiedzą coś nowego.

Gość agata

No dziewczyny niestety nikt wam gwarancji nie da, nie ma innej sprawy niż przekonać się na sobie. I to nie o to chodzi, że zabieg jest zły, po prostu każdy organizm reaguje indywidualnie i po to są te konsultacje, żeby się dowiedzieć, czy akurat my się kwalifikujemy. Ale na pocieszenie powiem, że nie spotkałam się jeszcze z tym, żeby ultraformer na kimś nie podziałał, za to przy ultherze podobno potrzebne były często przynajmniej dwa zabiegi, a i tak dawały słabsze efekty. Pytajcie w CC albo możecie sobie u nich poczytać więcej na ten temat https://clinicacosmetologica.pl/zabieg/ultraformer-iii-hifu/

Gość ciekawa

agatka a ty interesujesz się tym tematem czy sama korzystalas z urządzenia? jeśli tak to to na jakie partie robiłaś zabieg?? czy w wieku 35 lat skora sie na to nadaje?

Gość agata
3 godziny temu, Gość ciekawa napisał:

agatka a ty interesujesz się tym tematem czy sama korzystalas z urządzenia? jeśli tak to to na jakie partie robiłaś zabieg?? czy w wieku 35 lat skora sie na to nadaje? 

Pracuję w podobnej branży więc siłą rzeczy jestem na bieżąco :) Ale i sama też robiłam jak najbardziej tylko że u mnie to były okolice ust, bo mam z natury suchą skórę i wcześnie pojawiły mi się tam zmarszczki :) Co do wieku to trudno powiedzieć, ultraformer jest stosunkowo silny i przynosi rezultaty nawet w przypadku bardzo dojrzałych osób, wcześniej nie wiem? Intuicyjnie wydaje mi się, że bardziej chodzi o samą kondycję skóry, przecież starzejemy się indywidualnie i w różnym tempie, więc na pewno można ten zabieg rozważyć.

a nie boicie sie glupich komentarzy otoczenia?? ze dorosla kobieta a sie odmladza itp. wydaje mi sie ze w polsce to jeszcze nie jest dobrze widziane i ludzie moga sie troche czepiac. a z drugiej strony to nasz wyglad i nikomu nic do tego.. ten ultraformer daje efekty jak botoks?

Dnia 31.12.2018 o 08:45, haniahaniaa napisał:

a nie boicie sie glupich komentarzy otoczenia?? ze dorosla kobieta a sie odmladza itp. wydaje mi sie ze w polsce to jeszcze nie jest dobrze widziane i ludzie moga sie troche czepiac. a z drugiej strony to nasz wyglad i nikomu nic do tego.. ten ultraformer daje efekty jak botoks? 

A czego tu się bać? Jeszcze rozumiem jak nastolatka, bo presja rówiesników ale jako dorosła kobieta? Po to jest język w buzi, żeby czasami się odezwać. Ja szanuję wybory innych i tego samego oczekuję od otoczenia, a jak ktoś ma z tym problem to już... jego problem :P

No można powiedzieć, że efekty wizualne będą podobne jednak to działa zupełnie inaczej. O ile się orientuję to botoks działa tak, że blokuje połączenia pomiędzy zakończeniami nerwowymi a mięśniami, natomiast w ultraformerze i innych zabiegach hifu niczego się nie wstrzykuje tylko działa ultradźwiękami na powierzchnię skóry, żeby organizm mógł sam produkować więcej kolagenu --> stąd to odmłodzenie i napięcie skóry później.

Gość nicdziwnego

wcale nie dziwie Hani i to chyba nie jest takie trudne do zrozumienia. nie kazdy jest super pewny siebie a jak sie jest wrazliwym to takie komentarze bola. jedne kolezanki beda wspierac, a drugie zazdroscic albo krytykowac, ze nie masz czym sie zajac albo ze lepiej wydac te pieniadze na dziecko. u nas w pracy byla taka sytuacja. dziewczyna sobie dobrze radzila i byla ladna, dbala o siebie i interesowala sie roznymi kosmetykami i zabiegami. no to potem sie zaczely odzywki, ze nieprofesjonalna, ze ma dobre stanowisko, bo ladna, ze jakby miala mniej kasy to by pewnie byla brzydka i tak dalej. jednak to zniecheca do operacji nawet jesli by sie chcialo samemu.

Up Kwestia priorytetów. Jak ktoś się lubi przejmować głupotami to nic się na to nie poradzi. :P Chociaż moim zdaniem nie trzeba się bać ultraformera, on nie daje takiego "chamskiego" efektu jak wypełniacze wg mnie tylko trzeba wybrać dobrego specjalistę DERMATOLOGA / kosmetologa a nie panie kosmetyczki, które kładą maseczki XD

no i mówimy o ultraformerze a nie o jakimś med lifcie...

macie rację, z botoksem łatwo przesadzić i można wyglądać tandetnie :) chociaż u niektórych dobrze zrobiony botoks się sprawdza, więc nie krytykuję :)

ale ja bym tak nie mogła, bo mnie to przeraża. jak już mam coś ze sobą zrobić to tak żeby było jak najmniejsze ryzyko i jak najmniej bolało, więc właśnie wolę takie metody albo jakieś lasery. w sumie ultraformer mi bardzo pomógł i na razie nie mam potrzeby kombinować z wyglądem :)

tego medliftu nie znam, we wszystkich salonach w których byłam polecali mi ultraformera.

Gość dotkaww
Dnia 14.01.2019 o 13:00, tusiaczeeek napisał:

Up Kwestia priorytetów. Jak ktoś się lubi przejmować głupotami to nic się na to nie poradzi. :P Chociaż moim zdaniem nie trzeba się bać ultraformera, on nie daje takiego "chamskiego" efektu jak wypełniacze wg mnie tylko trzeba wybrać dobrego specjalistę DERMATOLOGA / kosmetologa a nie panie kosmetyczki, które kładą maseczki XD

no i mówimy o ultraformerze a nie o jakimś med lifcie... 

Tyle że z dobrymi dermatologami też jest problem.

Wiem bo się nachodziłam w młodości od jednego do drugiego i widziałam różne kwiatki. Łącznie z przepisywaniem losowych leków albo zapraszaniem na zabiegi które nic nie dają (oczywiście u siebie).

Więc nie mam zaufania.

U kogo wg Was najlepiej zrobić ten zabieg? Jestem z mazowieckiego, więc wybór jest.

No problem jest, tak jak ze wszystkimi lekarzami. Kilku słabych robi beznadziejną opinię przeciętnej reszcie, a trafienie na dobrego to jak znalezienie igły w stogu siana. :P Ale da się.

To Ci chyba nie pomogę. Ja jestem z trójmiasta i jestem wierna Cosmetolgicy w okolicy rckiku w Gdańsku, to jest w sumie jedyne miejsce, które mogę polecić z doświadczenia.

Gość kala

tusiaczeeek możesz napisać jak ten zabieg wygląda w miejscu z którego korzystałaś?

chodzi mi o sam przebieg zabiegu, jak to w ogóle wygląda i też o czas wcześniej. czy trzeba się przygotować, mieć jakieś badania lekarskie? a no i przede wszystkim ile to wszystko kosztuje...