Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ultraformer lll

Polecane posty

Gość Opinia

Robiłam ultraformer III w Warszawie m-c temu

Kasy dużo, rezultat żaden, nawet mam wrażenie że jest jeszcze gorzej niż przed zabiegiem.

Może dlatego że botox już przestał działać. 

Lekarz mówi żeby jeszcze poczekać to czekam.

Może coś się poprawi.

Kala, nie wiem, czy Ci się to przyda. Jak na moje to wszystko zależy od specjalisty, miejsca i sprzętu, jeśli chodzi o cenę. Na większe partie też zapłacisz więcej, więc weź to pod uwagę. Ja płaciłam ok 700 złotych za samo czoło.

Przygotowywać nie ma się specjalnie jak. Nie można być w ciąży. Podczas zabiegu przykłada się głowicę do skóry, ona emituje fale, dla wrażliwych wchodzi w grę znieczulenie miejscowe. Ja nie korzystałam. No nic strasznego to nie jest. Na takim małym obszarze szybko poszło.

Btw mnie nie dziwi to, że po miesiącu może być jeszcze gorzej. Włókna się uszkadza po to, żeby wymusić na nich regenerację i to też trochę trwa. Za to później przy większej produkcji kolagenu jest super, to "opadnięcie" twarzy znika, pojawia się napięcie i wygładzenie.

Gość kamisia

a u ciebie po jakim czasie rezultaty były widoczne?

w tej cosmetologicy trzeba najpierw umówić się na wizytę czy można od razu na zabieg?

Dnia 13.03.2019 o 13:32, Gość kamisia napisał:

a u ciebie po jakim czasie rezultaty były widoczne?

w tej cosmetologicy trzeba najpierw umówić się na wizytę czy można od razu na zabieg? 

Sorki, rzadko tu ostatnio zaglądam.

No więc tak. Wszędzie się chyba trzeba umawiać nawet na głupie paznokcie :P Dzwonisz, umawiasz się na konsultacje (raczej za dużo czasu to nie zabierze i nie płacisz za to, chodzi o to, zeby się dowiedzieć czy się kwalifikujesz czy może coś innego będzie dla Ciebie lepsze), potem na zabieg i tyle.

Rezultaty po ok. 2 miesiącach, nie wiem czy nie pisałam o tym gdzieś wyżej.

Gość Paula

Zabiegi jak zabiegi, nie każdemu potrzebne. Ja trochę rozkminiałam tę kwestię jak to jest, że o jednych działa ekstra a u innych nic nie widać. Ryzyko duże w sumie. Ktoś coś może jeszcze powiedzieć o sprzętach ultraformer vs POZOSTAŁE?

Gość Judytka

Siemka, co mi powiecie na temat hifu na kurze łapki, ktos z was robił moze na to? I ja możecie to dajcie jakiś link to fajnej placówki w trójmieście żebym mogła sobie poczytać 🙂