Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem młodą dziewczyną i mam problem z swoją wagą

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym schudnąć jakieś 8 kg ... w miły i przyjemny sposób mam czas do następnych wakacji 2017 czyli 1 rok :D Proszę o rady i diety, ćwiczenia :D

Gość gość
nie sadze ze powinnam wazyc 46kg idioto knurze z krotkim ogonkiem

Gość miła jak zawsze
8 kg w rok to tyle co nic;) więc myslę że nikt ci nic konkretnego nie powie;) zmniejsz o 300kcal codzienny bilans, ćwicz i będzie oki;) jesli jesz ,,niezdrowe rzeczy" to z nich zrezygnuj i samo sie schudnie;)

Chodzę do Linea Studio, w Białymstoku na bieżnie w podciśnieniu- VacuActiv, trening trwa 30 minut, a efekty widziałam już po kilku wejściach. Jestem po ciąży i mam mało czasu dlatego taki trening jest dla mnie doskonały. Polecam dla kobiet z kompleksami na punkcie swojego ciała!

Gość gość
Tu znajdziesz coś dla siebie www.suple24.net

Gość gość
8kg to ja schudłam w 1.5 miesiąca, wystarczyło zacząć zdrowo jeść i brać tabsy iqgreen z zieloną kawą no i udało się:) także rok to dużo, zdecydowanie mniej czasu ci trzeba

Gość kaja443
Ważyłam 90kg mając 22 lata to straszna waga,ludzie z nadwagą wiedzą jak ciężką jest nosić takie kilogramy ale jakoś nie miałam tyle dyscypliny by zacząć dietę, i tak trwało kilka miesięcy aż moja koleżanka powiedziała,że pomoże mi bo wie jak się męczę i tak podesłała mi stronkę o African Mango http://szczupla-kobieta.pl sama testowała i może z ręką na sercu mi je polecić bo jej pomogły zgubić 8,5 kg w 1 miesiąc więc czemu miałyby mi nie pomóc pomyślałam a wiecie jak ważne jest wparcie a nawet po prostu zachęta przy odchudzaniu i tak kupiłam sobie i Ja i jestem bardzo zadowolona z tego produktu do dnia dzisiejszego,ponieważ efektu jojo nie widać mimo iż minęły 3 miesiące po skończonej kuracji. Schudłam 30kg i w końcu czuję się lekka ;) a wiecie jak się człowiek czuję jak w końcu po tylu latach idzie do sklepu i może kupić sobie wszystko co mu wpadnie w oko ;)

Gość janka448
Również mogę polecić Afrykańkie Mango http://szczupla-kobieta.pl stosowałam go 3 miesiące,ale efekty widać było już po pierwszym miesiącu;) Efektu jojo nie ma więc mogę śmiało polecić;) 3 miesiące 20kg mniej;)

Gość uleczkaka
tyle to ja zrzuciłam w nie cale dwa miesiące ćwicząc i biorąc tabsy piperine, wcale rok ci nie jest potrzebny:) wystarczy włączyć tryb zdrowa dieta i trochę ruchu

Gość gość
Ja odchudzanie wspomagane Foreverslimem mam dawno za sobą a rezultaty utrzymują się do dzisiaj.Szczerze powiem że zaczynając kurację wcale nie spodziewałam się aż tak spektakularnych efektów.Spokojnie dzięki tym tabletką można schudnąć 17 kg a to jest bardzo dużo.

Gość gość
Zdecydowane tak dla Foreverslimu.Dla mnie jedyne tabletki które rzeczywiście odchudzają.W sumie dzięki tym tabletka nawet nie trzeba się aż tak starać.Waga spada bardzo szybko.Spodziewałam się że dzięki nim schudnę ale o takich efektach nawet nie marzyłam

Gość zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
8 kg w rok zdrowo i z głową:) nie musisz żadnej diety stosować. wystarczy że ograniczysz pizzę, McD :P i inne takie cuda.. i słodycze będziesz jadła tylko raz w tygodniu a nie co dziennie, i 3 -4 razy ziennie w tygodniu wybierzesz się na spacer :)

Gość agnieszka784
Ja jakoś schudłam 8kg w miesiąc i również zdrowo ;) Jadłam regularnie wszystko na co miałam ochotę tylko w miarę rozsądku, przecież od kawałka pizzy czy ciasta nikt nie przytyje! stosowałam również suplement Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i schudłam łącznie 32kg w 4 miesiące!