Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie ciuszki do szpitala na początek sierpnia

Polecane posty

Gość gość

? czy są tu mamy z terminem na sierpien? proszę , by mi podpowiedziec, ile i jakie ciuszki dokladnie zabrac, jak ubierac tam dziecko. mam tez pytanie o rożek, czy zabieracie ze sobą? moze ma ktos fajne przykłady noworodków w formie np zdjęc lub jakas strona? dzieki z gory!

Gość gość
Zdjęć nie wrzucam, bo nie ma sensu. Weź po 4-5 bawełianych pajacyków i body i tyle samo par skarpetek. Do tego rożek albo kocyk i ew. coś cieplejszego na wyjście (albo Ci ktoś dowiezie jak akurat będzie chłodny dzień). Do tego ze dwie cieniutkie czapeczki. Odradzam komplety bluzka+ spodenki - spodenki się ściągają, bluzka podciąga a plecki na wierzchu. I tyle. Nie warto cudować z wybieraniem modnych rzeczy, bo i tak nie będziesz miała siły na wybieranie strojów.

Gość gość
wór po kartoflach wez przyda sie da dzieciaczka

Gość gość
Do szpitala body z krótkim rękawem. Wystarczy.. jak coś, to dziecko wystarczy owinąć lub przykryć pieluszką flanelową. Na wyjście w zależności od temperatury body z krótkim lub długim rękawem plus półśpiochy. Wszystko. Po co pajacyki? Czapeczki?

Gość gość
Ja akurat nic nie brałam bo nie było takiej potrzeby. U mnie szpital zapewnia ubranka.