Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem zonaty z brzuszkiem a kobiety sie we mnie kochają

Polecane posty

Gość gość

mam 2 dzieci , zone , a kobiety się we mnie podkochują sąsiadki, 3 dziewczyny z pracy, koleżanki zony, klientki moje o co chodzi może dlatego ze je nie bajerze , ze jestem wierny, ze je nie uwodze , wręcz ignruje one prawią mi komplementy , są milutkie a ja je mam w dup..

Gość gość
jakie tym możesz mieć klientki szambonurku:-D

Gość gość
obsługuje kilkanaście klientów w tym 99% kobiety

Gość gość
Też mam romans z żonatym, ale szczerze to nie myślę o nim poważnie ani trochę.. jest fajnie jak jest, ale na męża by się nie nadawał, także nie chcę go odbijać żonie ani nic w tym stylu pomimo, że spotykamy się już dość dlugo

Gość gość
azor po moim telefonie trupie kafeqrwo

Gość gość
a co robisz tym swoim klientkom?

Gość gość
Ogarnij się chłopie, bo żenujący jesteś. Żadna szanująca się kobieta nie poleci na żonatego, jedynie zdesperowana qrwa.

Gość gość
" o co chodzi może dlatego ze je nie bajerze , ze jestem wierny, ze je nie uwodze" x dlaczego to nie wiem ale zapewniam cię że nie dlatego. gratulacje w każdym razie.

Gość gość
ale zauważcie jakiego tu laski dostały wścieku macicy jak im facet powiedział że lecą na żonatego. ja nie wiem jak to jest, facet potrafi się przyznać do własnych potrzeb. do tego że mało go obchodzi babskie "wnętrze" byle by laska nie była kompletnie p******a. że nie szukamy u lasek intelektu tylko tyłka i cycków. a baba nie. tak bardzo lubią odgrywać idealne że będą do wyrzygania opowiadać jak to "najbardziej seksowny jest męski mózg" a zaraz potem polecą za jakimś przystojnym bezmózgiem :D

Gość gość
dzisiaj kobiety są szmatami i nie mają problemu sypiać z żonatym wręcz przeciwnie dzisiaj na takich same polują

Gość gość
Buhahahaha krotka charakterystyka autora z rana: podbicie swojego ego na damskim forum poziom hard master. jeb/lam i pozdrawiam z podlogi

Gość gość
w średniej szkole tez na mnie leciały , na studiach to samo a ja mowiliem i m ze cnote trzymam dla mojej przyszłej żony i na piatym roku ohajtałem się teraz zauważyłem to samo 17 lat później tez na mnie lecą , nie podnoszę swego ego , nie zależy mi na tym może dlatego ze mam zone laske ma 37 lat a wygląd na 26 lat i może one tez by tak chciały " z roku na rok być młodsze i piękniejsze " przy mnie

Gość gość
może dlatego ze jestem szczęśliwym człowiekiem

Gość gość
cnotę trzymam dla przyszłej żony. ohajtalem się na 5 roku. buahaha, widać że to laska pisała :-D

Gość gość
jaka laska frajerze

Gość gość
żaden normalny facet nie czeka z seksem do czasu Poznania narzeczonej :-D nawet kobiety tak nie robią. i kto normalny bierze ślub w czasach studenckich. śmierdzi prowo na kilometr