Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość26

Starszawi faceci na portalac randkowych

Polecane posty

Gość gość26

Cześć, mam 26 lat i szukam przyjaźni i miłości przez Internet (i w realu też) i co zauważyłam... faceci po 30 i 40 którzy tam siedzą, mają nieźle nawalone w głowach :/ Tak jakby siedzieli tam w tym wieku sami problemowi...

Gość gość26
Poznałam paru fajnych, ogarniętych chłopaków w moim wieku - zadbanych, uprzejmych, oczytanych, zaradnych, z niezłą pracą. Dwóch młodszych nawet. A starsi? :( Szkoda gadać. Po pierwsze, szukałam faceta w wieku 24-30 - pisało do mnie mnóstwo (!) panów lat 36, 40, 46 przekonując usilnie, że w moim wieku są niedojrzali, a oni ogarnięci życiowo i jeszcze romantyczni. Szkoda tylko, że mało kto zarabiał więcej niż 2500, mieli jakieś dzieci na utrzymaniu, czasem nie do końca rozwiedzione żony, brzuchy piwne, fryzury na garnek i chyba zero pomysłu na życie :( W dodatku młodsi myśleli o poważnym związku, a starsi przeżywali traumy, chcieli "jeszcze poczekać" albo "się wyszaleć". Prawie żadnego normalnego, a wymagania, że ho ho...

Gość gość
No i co w zwiazku z tym? Kazdy moze chciec czego chce.

Gość gość26
Może nie jestem pieknością, mam mały biust ale za to maturem, wysoki iloraz intelygencji, stałą pracę w sklepie, niemiecki samochód i M-2 w blokach. Wiec mam prawo oczekiwac jakiegos lekarza lub prawnika około trzydziestu lat maksymalnie z własnym domem?

Gość gość
Spadaj podszywie pewnie jakis królewicz dotknięty :D

Gość gość
Ja akurat szukam w tym przedziale, a raczej kiedyś szukałam. Zwiałam z Sympatii aż się kurzyło! Jeden 45 latek, chciał się koniecznie spotkać. Okazało się, że żonaty, ale oczywiście ma zamiar wziąć rozwód a z żona praktycznie nie rozmawiają już. Stara śpiewka. A jeden 55 latek napisał wprost, że ma żonę, ale jest bardzo spokojny i dyskretny, więc jakbym się zdecydowała, to po cichu możemy sie spotykać. Co się z tymu ludzmi dzieje?

Gość gość
19:47 jak to co sie dzieje? Chca spelniac swoje zyciowe marzenia, a co sie ma dziac?

Gość gość
gość dziś 19:47 jak to co sie dzieje? Chca spelniac swoje zyciowe marzenia, a co sie ma dziac? To nasze marzenia zdecydowanie się rozmijają :(

Gość gość26
A raz na Sympatii napisał do mnie facet z Namyslowa :) I wcale nie sprawiał wrażenie głupka :)

Gość gość26
O widzę, że się działo po moich 2 pierwszych i jedynych postach. A o co mi chodzi? Ano o to, że faceci owi nie czytają, co piszę (przyjaźń, miłość, nie sam sex), mają gdzieś moje oczekiwania i zero samokrytyki. Podszywie, ja mam własny dom (fakt, prezent), pracę nie w sklepie, a powiedzmy biurową powyżej średniej krajowej i chcę chłopaka w moim wieku, zaradnego (z mózgiem i perspektywami, ale mogącego obecnie zarabiać mniej niż ja), dojrzałego życiowo i chcącego poważnej relacji, a nie mnie przelecieć, wykorzystać i zaimponować wiekiem, bo innych osiągnięć ani wyglądu nie ma. No i właśnie współczuję samotnym 30-tkom i 40-tkom.

Gość gość
20:00 widocznie tal, ale czy to powod zeby ich hejtowac? 20:07 no i co z tego, ze masz wymagania? Kazdy je ma, a jak ktos nie spelnia twoich wymagan to olej i szukaj dalej, a nie sie sama epatujesz hejtem...

Gość gość26
gość dziś Nie wiesz co znaczy słowo hejt. Jak ja nie spełniam cudzych wymagań to do niego nie wypisuję, twierdząc, że inne kobiety są złe, a ja idealna.

Gość gość
A skad wiesz, ze ich nie spelniasz?