Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa jeszcze mezczyzni ktorzy chcieliby sie poswiecic i pouczyc stara dziewice

Polecane posty

Gość gość

seksu (33), czy takie was kategorycznie brzydza.

Gość gość
ja bym chciał

Gość gość
Ja też chętnie, sam lat 35.

Gość xyzzyx
Autorko, jeśli nie przeszkadzałby Ci mój młody wiek (25lat) to chętnie bym się spotkał :) Jeśli jesteś zainteresowana to proszę o kontakt na maila: sentinel90@interia.pl

Gość gość
Tak, ale nauka ze mną nie trwa dłużej niż doba hotelowa. Hotel wskazujesz Ty, jak również za niego płacisz. Nie znamy swoich imion i nie poznamy. Po wszystkim dajemy sobie buzi i rozstajemy się na zawsze. Możesz się zabezpieczać lub nie. Jestem anonimowy więc dziecko i alimenty nie interesują mnie. Gumek nie uznaję, lubię kończyć w środku. Mam doświadczenie z dziewicami, także z tymi podstarzałymi. Żadna nie narzekała.

Gość xyzzyx
haha co za kretyn :D Nie dość, że dziewczyna mogła by Ci oddać dziewictwo to jeszcze chcesz za to zapłaty? haha, raczej powinieneś Ty jej zapłacić. I już po tym jak piszesz widać, że tylko zależy Ci na tym abyś Ty miał z tego przyjemność. To jest kretynie dziewica więc trzeba być delikatnym.

Gość gość
Gdzie napisałem o płaceniu za seks? Nie jestem męską dziwką i nie biorę za to pieniędzy. A za hotel niech autorka płaci bo to jej bardziej zależy. Ja dojeżdżam we wskazane przez nią miejsce i ponoszę koszty, nie wiem czy to daleko, czy blisko. O tym nie pomyślałaś, kretynko?

Witaj autorko!!! Określenie stara to po 60-tce,chociaż tez nie narzekałabyś na brak chętnych. Dla mnie nie jesteś "stara dziewica" ponieważ jestem od Ciebie starszy(36) i bardzo chętnie poświecę Ci swój czas oraz pouczę się z Toba. Nigdy nie robiłem tego z dziewica,no chyba ze wolisz doswiadczonych rozdziewiczycieli...

Gość gość
20:13 naprawdę niezwykłe że są kretynki którym odpowiada takie przedmiotowe traktowanie,ale wiem że są

Gość gość
Wpis z 20:13 to prowokacja a wy się nabieracie....

Gość gość
20:13 ma niezle mniemanie o sobie albo.. jest bezmyslnym bucem :D