Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takim zachowaniu kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Piszę tutaj bo sam nie wiem co mam o tym myśleć, a chciałbym poznać kobiecy punkt widzenia. Spotykam się z pewną kobietą już od kilku miesięcy. Niestety ona rzadko odzywa się do mnie pierwsza, a jeśli ja się odezwę to ona często oddzwania lub odpisuje na następny dzień lub po nawet 2 dniach, przepraszając ,że np. zapomniała. Często nie ma dla mnie czasu na spotkania. Jak już się spotkamy to jest miła i jest cudownie, ale ciężko ją namówić na spotkania ( wykręca się brakiem czasu). Co mam o tym wszystkim myślec?

Gość gość
ja też jestem ciągle na minusie z czasem,a czas ze mną jest bardzo miły,jak ważna osoba odpiszę w najgorszym przypadku na drugi dzień ,nie ma możliwości że zapomne albo za dwa dni,tak traktuję tych którzy nie sa aż tak bardzo ważni dla mnie

Gość gość
Np. napisałem do niej wczoraj około południa, to nie odpisała mi do teraz i to nie jest pierwszy raz :O

Gość gość
Ma Ciebie w doopie, daj sobie z nią spokoj

Gość gość
Albo z kims jest, albo jest samotną matką, i dlatego nie ma czasu na rozmowy czy smsy, jesli z kims jest to wiadomo ze musi cos wykombinowac, ze niby jakas delegacja zeby sie z tobą spotkać, jesli jest samotną matką to uwierz, ze ma kiedy po doopie sie podrapac a zeby sie spotkac musi zalatwic opieke dla dzieci. Albo jej po prostu nie zalezy, lub na tyle zalezy ze boi sie przyznac ze ma dziecko. Jak nie zapytasz to sie nie dowiesz.

Gość gość
I jeszcze jedno, jesli jej zalezy to nie ma opcji by zapomniala oddzwonic czy odpisac, takze szczerze z nią porozmawiaj, bo albo olewa, albo ma dzieci, albo ma juz kogos i dziala na dwa fronty

Gość gość
A czemu piszesz do niek zamiast z nia porozmawiac

Gość gość
Rozmawiałem już... Ona twierdzi, że czasami poprostu zapomina z nadmiaru obowiązków, ale średnio do mnie to trafia