Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 35 lat

Polecane posty

Gość gość

jestem po rozwodzie. mam śliczną i kochaną córkę. jestem ladna wyksztalcona mam swoje mieszkanie ale nikogo nie moge znalezc. czy my już zawsze będziemy same?

Gość gość
Po co facetowi kobieta z dzieckiem? Chyba na kłopot! Żaden chłop nie będzie robił na cudze dziecko i się nim opiekował.

Gość gość
Nie musi na nie robić bo sama zarabiam.

Gość gość
tez mam 35 lat , pracuje , jestem niezależna , planuje kupić mieszkanie, nie pije nie palę , umiem gotować i sprzątać , dzieci nie mam i zawsze byłam sama i dlaczego pytam ?

Gość gość
gość dziś Po co facetowi kobieta z dzieckiem? Chyba na kłopot! Żaden chłop nie będzie robił na cudze dziecko i się nim opiekował. A co jeśli facet jest samotny z dzieckiem? Ma szanse na kobiete?

Gość gość
Nie wiem. ja po rozwodzie szukalam na portalu kogoś ale tylko trafiłam na zonatych i alkoholików. ciężko mi samej

Gość gość
akurat u mnie ma bo sama je mam i rozumiem. tylko gdzie ja mam poznać kogoś kto będzie normalny i mnie pokocha

Gość gość
Z dzieckiem marne.

Gość gość
Każdy chce mieć kogoś bliskiego, czy ładny czy brzydki , gruby chudy , z dziecmi czy bez dzieci , samotnosc jest straszna :(

Gość gość
Masz dziecko.

Gość gość
W innym kraju gdzie w wieku 35 lat to zycie sie zaczyna a dzieci sa zaleta. W PL jak widzisz z komentarzy dominujw prymitywna terytorial a atawistyczna mentalnosc samca ktory interesuje sie kobieta wylacznie w celach rozplodowych, a i to w celu udowodnienia swojej meskosci. Ja w wieku 35 lat opuscilam ten cudowny kraj, w keaju docelowym poznalam mojego obecnego i jestesmy razem 10 lat. Powodzenia ci zycze. Pamietaj ze jestes mloda i piekna :-)

Gość gość
A tak poważnie, to nie musicie być zawsze same. Wiele matek znajduje partnerów. Ważne żeby to był człowiek odpowiedzialny i żeby dosyć szybko poznał twoje dziecko. Szczerze odradzałbym poszukiwanie faceta z własnym dzieckiem, bo będziecie mieli konflikty. Pewnego dnia znajdziesz statecznego, odpowiedzialnego mężczyznę, który pokocha ciebie i córkę.