Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o osobach, które nie mają żadnego swojego zdjęcia na facebooku?

Polecane posty

Gość gość

pytanie jak w temacie

Gość gość
wstydzą się swoich krzywych ryjów

Gość gość
Myślę, że nie mają ochoty robić sobie głupkowatych zdjęć lub wstydzą się swoich twarzy. Ja też nie mam zdjęcia i chyba nigdy nie wstawię.

Gość gość
Maja, ale dla znajomych :D a nie kazdego koniobijcy / Józka spod sklepu :D

Gość gość
nie. Mam w znajomych dwie osoby - dziewczynę i faceta. Oni nie mają zdjęć. Dziewczyną jestem w stanie zrozumieć, bo jest przy kości i może wstydzi sie komentarzy otoczenia na temat jej wagi. Ale facet jest naprawdę bardzo przystojny, więc spokojnie mógłby swoje zdjęcie zamieścic

Gość gość
Ja nie mam ani jednego zdjecia, ani swojego ani mojej rodziny. Czasmi podam jakas wiadomosc, przesle linka.... ale sumie fejsa zalozylam tylko dla mesengera ;) i w zasadzie tylko z niego korzystam.

Gość gość
Nawet nie pamiętam hasła do tego, goowna i nie przeszkadza mi to:).

Gość gość
To zależy od powodów. Ja mam dwa, jedno z czasów szkolnych, drugie aktualne i z 1000 które ja robiłam

Gość gość
myslę,że wazna jest dla nich prywatność :) i nie mają potrzeby szpanowania swoim życiem przed innymi..to dobra cecha. Sama nie mam ochoty ani powodu pokazywać się innym w necie..

Gość gość
gdy mialam zdjęcie i dane osobowe (imię i nazwisko itp) przypadkowe osoby z mojego miasta wysyłały mi zaproszenia

Gość gość
ktora sie ze mna umowi na kawe skarbenki

Gość gość
Nie mam żadnego zdjęcia, akurat nie dlatego ze mam krzywy ryj, tylko może napiszę że wręcz przeciwnie. Kiedyś miałam zdjęcie, ale zaczepiały mnie jakieś nieciekawe typki, był sporo komentarzy sexy itd.. Musiałam blokować ludzi, nawet jak ustawiłam żeby tylko znajomi widzieli to kilku się musiałam pozbyć bo coś proponowali szczególnie Ci z dzieciństwa, którzy nie wiedzieli jak teraz wyglądam. Mam męża i nie chcę niepotrzebnego tłumaczenia, dlaczego ktoś mi napisał taki a nie inny komentarz. Przecież moi prawdziwi znajomi wiedzą jak wyglądam, nie widuje się z nimi na fb tylko w realu. a w tym momencie fb służy mi do kontaktowania się ze znajomymi, którzy wyjechali za granicę. Mam zachowaną swoją prywatność. Nie rozumiem natomiast ludzi, którzy wstawiają codziennie nowe zdjęcia, chyba szukają akceptacji u innych. Ale to nie moja sprawa ;)

Gość gość
że są mądrzy i nie chcą żeby wszyscy wiedzieli o nich wszystko.

Gość gość
ja też nie mam zdjęcia na facebook. Może dlatego, że nie ma konta na tym chorym portalu. :-P

Gość gość
13:01 O to to, nie lubie mieć zdjecia, żeby Jadzka z Tarnowa, która była w równoległej klasie, ale nigdy nie rozmawiałyśmy, obczajala moje foto

Gość gość
Ze sa rozsadni.

Gość gość
Napiszę w ten sposób: ten, kto podaje swoje prawdziwe dane i zdjęcia na tego typu portalach, a nie jest "osobą publiczną", musi liczyć się z tym, że w każdej chwili mogą one być wykorzystane przeciwko niemu. Coś o tym wiem, dlatego nie jestem od dawna na tym portalu (usunęłam wszystkie swoje profile, a miałam ich kilka od czasu, gdy dowiedziałam się o istnieniu Facebooka). Naiwnie podałam swoje prawdziwe imiona i nazwisko, dodając kilka swoich zdjęć, w tym i profilowe. Świat jest pełen dziwnych ludzi, więc nie warto ryzykować reputacją, szkalowaniem, opluwaniem. Poza tym-internet nie zapomina. Co raz się w nim umieściło-tam już zostanie. Choćby się pisało do samego G..... albo Pana Boga. I ta myśl mnie przeraża. Wystarczy, że ktoś wpisze coś, co nas dotyczy i ma nasze dane, jak na złotej tacy. Jedna dobra rada: nie podawajcie nigdy publicznie swoich danych, zdjęć, nawet imienia (jeśli macie przeczucie, że osoba, z którą piszecie, jest dziwna i ma nietypowe zamiary wobec Was). Będziecie spokojniejsi, naprawdę.

Gość gość
Nie mam nawet konta, po co się wystawiać na pośmiewisko

Gość gość
Ja jestem z tych co robia na przekór ;) czyli nie mam fejsa :) nie mam takiej potrzeby lansowac sie na necie :) pozdr

Gość gość
To ze nie ma mnie na necie to jest dopiero szpan ;) gdy mowia mi ze mnie tam szukaja to dopiero skrzydla mi rosna ;) lubie byc lepsza niz inni

Gość gość
ja nie mam zdjęcia. to dlatego, że nie lubię fb i mam go tylko do celów służbowych. tzn jestem zmuszona go mieć. w dzisiejszych czasach ciężko jest w ogóle nie mieć fb.

Gość gość
Ludzue bardzo skromni tez nie maja zdjec i fejsa wogole. No bo po co to komu.

Gość gość
Mysle, ze lubia podgladac innych a sami maja duzo sekretow.