Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy jemu zależy?

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy miesiąc związki często nie miał dla mnie czasu koledzy i wszystko inne ważniejsze gdy chciałam zerwać on przepraszał mówił ze chce być ze mną od razu przyjeżdżał gdy byłam zła. Jednak pewnego razu przyłapany został na.klamtwie zerwałam z nim i zrobiłam wielka kłótnie. Przyjechał z kwiatami od teraz przyjeżdża codziennie dzwoni pisze wszystko zabiega o mnie i słyszę mile słowa. Nie kochaliśmy się ale zblizylismy się do siebie w sprawach intymnych. Powiedział ze olewal mnie bo bal się ode mnie uzależnić i przy dawaniu kwiatów obiecywał zmianę i faktycznie dotrzymuje jej. Tylko zniszczył ten pierwszy miesiąc i nie zbyt ufam mu i nie wierzę w to co on do mnie czuje. Mówi ze bardzo mu na mnie zależy a Kocham nie powie mi po 2 miesiącach, bo najpierw jest zauroczenie a dla niego te słowa są wielkie. Plus ma 21 lat i miał dwa związki. Jeden nie oficjalny miesiąc czasu każdy na innej dyskotece i się zdradzali i spali ze sobą. A drugi spotykał się i tez krótko dowiedział ze się ona ma kogoś na boku.. I przeważnie cały Czas tylko z kumplami wychodził. Myślicie że naprawdę może mu zależec? Czy to nie ma sensu? Zależy mi na nim ale niszcząc pierwszy miesiąc zniszczył ten urok i sama nie wiem czy wierzyć mu w to że mu zależy. W sumie jak zrywanie z nim to w 10 minit przyjechał a mieszka 10 km ode mnie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować