Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucia122

Szkolenia fryzjerskie?

Polecane posty

Gość Lucia122

Hej, Jestem początkującą makijażystką i myślałam nad szkoleniami firmy HairXtend, które są pod tym linkiem http://www.hairxtend.pl/training/260 Głównie chodzi mi o kursy z najnowszych technik makijażu permanentnego. Słyszałam,że dobrze przygotowują kursantów no i mają indywidualne podejście do każdego. Co myślicie?

Gość Lucia122
Miałam na myśli szkolenia z makijażu w nagłówku , chyba to już nie moja godzina :-)

Gość Lucia122
poki co to do makijażu mnie nie dopuszczają. ale już mam seks z szefem... czyli dobrze jest

Gość GozDZIK44
Cześć, ja mogę tylko potwierdzić Twoje przypuszczenia, bo sama brałam w nich udział i jestem nimi oszołomiona :) Faktycznie, kursy z zakresu makijażu permanentnego i wywabianie chemiczne są stosunkowo nowe w Polsce. Pasuje się trochę w tym podszkolić ,bo te zabiegi są o wiele bezpieczniejsze niż laserowe!

Gość Lucia122
"poki co to do makijażu mnie nie dopuszczają. ale już mam seks z szefem... czyli dobrze jest" Aha, bardzo śmieszne jest takie podkradanie nicku i wypisywanie bzdur, jak się nie wypowiadasz na temat to stąd wyjdź :)

Gość Lucia122
a co do wpisu Gozdzika to chyba skorzystam z tych kursów, skoro je tak chwalisz :D

Gość GozDZIK44
Lucia122 spotkasz się ze mną na seks to Ci dam materiały szkoleniowe i wkręce Cię na te szkolenia

Gość gośćAga
Witam, mam super propozycję dla Ciebie, Studio makijaży MBS prowadzi szkolenia z zakresu makijażu, najważniejszym jest to że po zakończeniu studia jest możliwość współpracy ze studiem, super okazja dla osób początkujących pisz na mail: info@MargotBeautySolutions.com