Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc, nie za darmo oczywiscie

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomoc finansową zostałam w bardzo ciężkiej sytuacji. Pracowalam w zakladzie produkcyjnym, ktory niestety zakonczyl działalność dwa miesiące temu. Przez caly ten czas szukalam nowej pracy - znalazlam sprzatanie u starszej pani dwa razy w miesiącu po 200 zł i nic wiecej smutas.gif zapożyczyłam się u znajomych, rodziny zeby w ogole mieć za co życ. Pomożcie mi prosze żebym w ogole mogla cokolwiek zjeść.... popadłam w depresje - nie ma pracy choć usilnie szukam, nikt mi juz nie pomoże, bo wszyscy choć biedni pomoli mi jak tylko mogli. nie przysluguje mi zaden zasilek bo pracowalam na czarno(niestety to byla jedyna mozliwosc pracy). Proszę o pomoc finansową w zamian za to mogę odsprzedać moje ubrania lub pomóc napisać jakieś pismo urzedowe czy cv. kontakt do mnie: elaelka@op.pl

Gość gość
Ile masz lat i skąd jesteś?

Gość gość
mam 22 lata i jetem z podkarpacia

Gość gość
ciezko jest niesttey tak to wyglada

Gość gość
nikt nie pomoze, bo nikt nie ma. a jak ktos ma to na c h uja bedzie pomagac innym obcym? co to my papieże jakies czy inne ksiądze?

Gość gość
Spróbuj ogłosić się gdzieś indziej, to nie najlepsze miejsce.

Gość gość
niech zdycha z glodu! k***a nie masz kasy to idz do lasu nazbieraj sobie cos i zryj! na co komu twoje stare szmaty!

Gość gość
Jezeli znajdziesz opcje ze można kupić przez internet jedzenie i wysłać na wskazany adres to mogę tak tobie pomoc

Gość gość
Ok, sprawdź czy do twojej miejscowości dowiozą i daj znać, podasz adres i kupie ci jedzenie na pare dni

Gość gość
na chuj pomagac? po co?????

Gość gość
Kochana aż weszlam sprawdzic i nie dowożą :( ale dziekuje Ci z całego serca! Pamietaj, ze dobro wraca, sama mysl,ze chcialas mi pomoc to brdzo dobry uczynek! Strasznie Ci dzzeikuje i życze Ci co najlepsze, bo musisz być bardzo dobrym czlowiekiem!!!! jedzeniem poradze sobie dostalam w mopsie adres najblizszego caritasu, wstyd co prawda, ale bede musiala tam isc... niestety jedzenie samo na zycie nie styknie wiec musze cos kombinowac, te ubrania mi jedynie przychodza do glowy do sprzedazy, jesli ktos cchialby cos kupic prosze o kontakt

Gość gość
bylo trzeba do szkoly chodzic, a niesie pewnie puszczac. moja córa ma 22 lata i pracuje w korporacji, a jeszcze studiuje.

Gość gość
kurefka pewnie na gumki zbiera. hhahaha niech ci nikt nic nie kupuje od ciebie. nie szalugujesz na zycie, pewnie inych mezow kradniesz

Gość gość
jestcie okropni! wyzywacie mnie a w ogole mnie nie znacie! nie prosze tu o pienidze za darmo, chce zeby ktos cos ode mnie kupil, bo jestem w tragicznej sytuacji. pracy u mnie nie ma. zwolniono mnie tak jak napisalam, a od tamtej pory ciagle szukam! caly czas! byalm przez caly miesic w pubie i koles mi nie zaplcil pieniedzy bo powiedzial, ze to okres probny i ze nie mam ksizeczki sanepidu i zeby spierniczala bo mnie zakmnal..... wyzysk i oszuci i jeszcze wyzwiska do mnie, jakbym ja sobie taka droge wybrala.... tylko ja nawet na czynsz nie mam, na podpaski na nic.

Gość gość
hhaha zdechniesz z glodu :) myslalas, ze ci z tesco zakupy wysle ?? hahahha gnij!

Gość gość
ile szumowin na tym siwecie- strasznie duzo...

Gość gość
zdychaj!