Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawdę bez powodu mu nie ufam?

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj z moim chłopakiem mamy porozmawiać o tym, że mu nie ufam. Wypisze tylko w skrócie pare sytuacji, przez które mu nie wierze i prosze, żebyście ocenili czy naprawdę jest powód by mu nie ufać... Bo jak on twierdzi - przesadzam. 1. Niewidzielismy się kilka dni, kiedy wkońcu mielismy wyjść, pare godzin wcześniej napisał, że niestety nie może bo musi zawieść kolegę do szpitala, w którym leży jego mama ( w miejscowości 120 km oddalonego od naszej )miał go zawieśc po jego pracy, czyli o 21.30 jakoś wyjechali. Dziwne mi się to wydawało ponieważ było juz strasznie późno, a oni jechali do szpitala i to tak daleko... Wrócił o 4 rano, twierdził, że poszli jeszcze coś zjeść i tak zeszło. 2. Koleżanka pokazała mi, że napisał do jej koleżanki to było zwykłe ''hej, jak tam?'' ona mu nie odpisała, jak się go zapytałam, powiedział, że napisał do niej bo jego kolega chciał nr do niej, ponieważ ją kojarzy a ten kolega nie ma fb ( akurat to że ten kolega nie ma fb i szuka dziewczyny się zgadza) ale ja mu troche nie wierze i uważam, że szuka nowych koleżanek, niewiadomo po co :/ Wtedy jak mi to tłumaczył był strasznie pewny siebie i w pewnym momencie uwierzyłam, ale teraz zmieniłam zdani jak dłużej o tym myśle. Chce mu wierzyć, ale nie chce być naiwna... W dzieciństwie dużo osób mnie zawiodło i teraz mam straszny uraz, dlatego prosze o ocenę tego, bo być może rzeczywiście przesadzam.

Gość gość
Kolega w nocy pojechał odwiedzić matkę? Żarty sobie robisz? Pewnie był u jakiejś laski.

Gość gość
W szpitalach można odwiedzać tylko do 18, czy 19 :p

Gość gość
Przecież nie ma odwiedzin w takich godzinach, pojechali po prostu na impreze ale jesteś głupia i naiwna.