Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkładki dla pocącego się dziecka warto??

Polecane posty

Gość gość

Mam 3 miesięcznego synka Wojtusia. Kiedy jest możliwość i ładna pogoda wychodzimy na spacery, często także jeździmy samochodem (jako, że mieszkamy na wsi na większe zakupy musimy jeździć do pobliskiego Gorzowa). Ostatnio zauważyłam, że mały strasznie poci się i ma odparzenia od zapięć wózka i fotelika samochodowego. W Pati i Maksie znalazłam wkładkę do fotelików Paddi i Padd' x firmy Babymatex. Ekspedientka mówiła, że wkładki są fantastyczne, nieocieraną, nie odparzają i są wygodne dla dziecka. Potrafi ktoś podać która z nich jest lepsza i czy warto kupić??

Gość gość
Niedawno kupiłam taką wkładkę PADDI'X dla mojego chrześniaka i sprawdziła się w 100%. Dodatkowo wkładka pasowała idealnie do fotelika brata

Gość Anonimowa987
Ja mam fotelik Chicco Oasys 2/3 (kategoria wagowa 15-36 kg) i córka nie pociła się w nim szczególnie. Tapicerka fajna, oddychająca i można ją prać w pralce. Ale jak były na początku lata mega upały, to miała nieco mokre plecki i stwierdziliśmy z mężem, że spróbujemy z taką wkładką i kupiliśmy dedykowaną wkładkę Chicco do naszego modelu. Jest różnica i jak są upały, a przed nami dłuższa podróż, to ją zakładamy :) Ogólnie jesteśmy zadowoleni - i z tej wkładki, ale też z samego fotelika i materiału z którego został wykonany.