Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slowikowa90

tabletki odchudzające dostępne w aptekach

Polecane posty

Gość slowikowa90

Cześć dziewczyny :) OD 3 miesięcy walczę z oponą... Idzie nieźle, 12 kg za mną. Zastanawiam się nad wprowadzeniem suplementacji. NIE OBCHODZĄ MNIE cuda sprzedawane w necie za gruby hajs i obiecujące utratę 70 kg w dwa tygodnie. Odpadają zatem wszystkie bzdety typu: Foreverslim, African mango, Slimcea, IQgreen, zielone kawy jęczmienie, oraz pozostałe jagody. Stosowałyście coś z suplementów dostępnych w aptekach? Coś polecacie? A może wcale nie tabletki, tylko jakieś zioła, herbatki itd.? Czekam na odpowiedzi :)

Gość gość
Www.suple24.net Polecam

Gość gość
dziewczyno zgłupiałaś? te wszystkie supelmenty suplementują JEDYNIE portfele prezesów firm je produkujących. Absolutnie nikt tego nie kontroluje, bo prawo nie nakłada takiego obowiązku (jak na leki) i najczęściej składają się te tabletki z glukozy. Jedyne na co mogą ci podziałać to jako placebo na samopoczucie. Po prostu zbilansowana dieta i ruch. Naprawdę nie potrzebujesz niczego więcej. Ewentualnie kup sobie w aptece wit. C, efekt będziesz miała ten sam (jeżeli chodzi o odchudzanie), a przynajmniej zdrowe to jest ;)

Gość gość
Ja kupiłam ostatnio w aptece therm line fast , dobry suplement z skladnikami naturalnymi. Spala tkanką tłuszczową i cellulit. Szybko i skutecznie można pozbyć się nadmiaru wody. Ten suplement mogę Ci polecić z czystym sumieniem.

Gość gość
Nie truj sie tabletkami ! One tylko dużo obiecują, a później albo się nie chudnie, a nawet jak coś tam się straci- to wraca efekt jojo. Najlepiej idź do dietetyka, zacznij ćwiczyć a efekt w końcu przyjdzie. Jeżeli masz problem ze znalezieniem dietetyka, polecam Ci stronę na której ja znalazłam swojego: http://znajdzlekarza.pl/dietetyk/0 Powodzenia :)

Gość mamamia928
Ja na przykład przyjmowałam suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl plus regularne posiłki i trochę spacerków wieczornych i efekt oszałamiający! 32kg 4 miesiące!

Gość pozdrawiam_3mamkciuki
powiem tak mogęCi polecić produkt jaki ja stosowałam i stronkę na której kupiłam, co z tym zrobisz to oczywiście Twoja decyzja...może zacznę od tego że przetestowałam wszelkie suplementy diety jakie są chyba w aptekach dostępne bez recepy i za przeproszeniem jedno wielkie G...a dodam że generalnie jestem szczupłą osobą, mam jednak problem właśnie ze zbieraniem się fatu w okolicach brzucha....trochę podpytałam poszperałam i stwierdziłam że kupie sobie taki mix adipex retard + t3 dowiedziałam się że właśnie t3 fajnie podbija metabolizm(tylko ze bierze się na pocz 1 tab póżniej 2 noi jeśli ktoś chce podbija dawkę do 3 ja zostałam przy 2 ) tylko że przy braniu t3 może lekko apetyt podskoczyć, więc kupilam do tego adi który jest lekiem aptecznym z czech który bezpośrednio oddziałowuje na hamowanie apetytu, i dzięki stosowaniu adi nie odkłada sie tłuszczyk...no to kupiłam na 3 miechy kuracje(adi+t3) na doping-online.com , bo podono jednorazowo tyle max można brać adi a później trzeba zrobić przerwę i ew. wrócić,jeśli chce się spektakularniejszych efektów...mi wystarzyły 3 miechy i oponka totanie zniknęla, co prawda ja akurat dużo nie ćwiczyłam ale efekty jak dla mnie rewelka...no z reszta nawet na yt itd możesz sobie pooglądać blogi , wpisy ze stosowania adi...

Gość gość
Sama stosowałam suplement Foreverslim i cenię go za skuteczność w działaniu, oczywiście po samym suplemencie nie spodziewałam żadnych cudów, po prostu miała mieć rolę wspomagającą proces i doskonale się sprawdził, tak jak pisął producent, zresztą z tego co widzę na różnych forach, ma on takie opinie

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Moja dziewczyna stosowała suplement diety IQacai,też nie wierzyliśmy w jego działanie,ale to naprawdę działa,schudła w kilka tygodni 6 kg.

Gość Daniel45
Polecam stosowanie suplementu diety IQacai,stosowałem go z żoną i w kilka tygodni straciliśmy po 7-9 kg,pewnie Tobie też pomoże :)