Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie staniki firmy Dalia? Rozciągają się Wam?

Polecane posty

Gość gość

Sprzedawczyni zapewniała mnie, że w ogóle się nie rozciągają, a ja w jakieś 2 m-ce albo nawet krócej przeszłam z najluźniejszej haftki do najciaśniejszej i teraz nie wiem, czy stanik się aż tak rozciągnął, czy schudłam, bo się odchudzam. Ale jakoś bardzo efektów poza tym nie widzę.. (stanik odpowiednio traktowany)

Gość gość
nikt nie ma?

Gość gość
Ja kupuje Gaie i jestem zadowolona .

Gość gość
Chodziło o Dalię?

Gość gość
Mam jeden biały, od roku, nic się nie rozciąga. Może kupiłaś za luźny? Ja mierze się pod biustem na wydechu i mocno ściskam miarke

Gość gość
Starsze modele były bardziej rozciągliwe, nowsze są już bardziej dopracowane, jakoś przed Bożym Narodzeniem kupiłam właśnie dwa i nic się z nimi nie dzieje (obwód 70 na ciasne 77 pod biustem, standardowo jak w większości innych firm noszę).

Gość gość
Zależy od ciężaru cyców.Jak masz balony jak wiadra to tylko stalowy stanik

Gość gość
Jakas co ma z przodu i z tylu plecy się odezwala

Gość gość
Kupiłam dobry obwód, ścisły, jak pisałam, na początku mogłam zapiąć się tylko na najluźniejszą haftkę i nawet wtedy mocno ściskał, więc na pewno było ok. To chyba wychodzi na to, że schudłam oraz zmalał mi biust (po miskach już dawno widziałam), super, a jednak kremy wyszczuplające działają :) Teraz będę musiała kupować chyba obwód 60 :)

Gość gość
Tak, rozciągają się i już więcej nie kupię! Od niedawna zamawiam na Alles i jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o Won zafffaydana spamówo od srrralesa!!! :o

Gość gość
gość 2016.06.22 Zależy od ciężaru cyców.Jak masz balony jak wiadra to tylko stalowy stanik gość 2016.06.22 Jakas co ma z przodu i z tylu plecy się odezwala x Po co ten jad? Idiotki. Nie można po prostu normalnie na pytanie autorki odpowiedzieć?

Gość DaWanda
Nie wiem jak z tą firmą, ale na swoim Allesie nie zauważyłam, żeby się coś rozciągało, a trochę już mam ich rzeczy

Gość gość
znów spam wyżej

Gość gość
Pomierzyłam się i jednak nie schudłam, czyli to stanik MASAKRYCZNIE rozciągnął się w krótkim czasie :O:O I co teraz? Nie wiem już jakie kupować, myślałam, że znalazłam świetną firmę i będę tylko od nich kupować :O stanik za 150 zł, z sieciówek mniej się rozciągały :(