Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 186

Mam 186 cm, czy znajdę w końcu chłopaka ?

Polecane posty

Gość gość
gość 2016.06.22 przy takim wzroście 50 kilo wazyć? Chyba na głowę upadłeś Szkoda nawet mówić jaki masz rozum

Gość gość
gość 2016.06.24 Ja mam 175 cm. wzrostu i waże 68 kilo i każdy mi mówi że jestem szczupła bo i jestem, noszę rozmiar 38

Gość gość
Załozycielko Znajdziesz chłopaka nawet szybciej niż się spodziewasz. Mam siostrzenicę w twoim wzroście i takimi rzeczami sie nie przejmuje

Gość babyachtebaby
Ale pier/dolicie wakacje się zaczely to już gimby co w domu siedzą troluja poniżej 185 to niski ja mam178 i nie czuję się niski waże 80 kg i jestem szczupły ale przypakowany i Nidy nie miałem problemów ze znalezieniem kobiety moja obecna ma 169 i tak zresztą większość kobiet jest poniżej 170 a autorka nie powinna mieć problemów ze znalezieniem drugiej połówki trzech moich kumpli ma grubo ponad 190 więc pasowali byście do siebie a jak nie możesz znaleść faceta to musisz mieć mordę jak szkapa albo siano we łbie

Gość babyachtebaby
Jeszcze zaraz ktoś napiszę że 17 cm to mały ku/tas a poniżej 20 to nie mężczyzna tylko obojnak

Gość gość
hahaha Kto ci tak napisał? Ale się usmiałam tym ostatnim stwierdzeniem Obojniak dobre Nawet nie wiedzą co to słowo znaczy

Gość gość
Powyżej 180 cm kobiety mają fatalne ciało ,kości jakieś takie powyciągane ,zero wcięcia w talii. Mnie się to nie podoba.

Gość babyachtebaby
No cóż gimbaza poraża swoją bezmyślnością nie wiem czasy się zmieniły i rodzice nie interesują się dziećmi szkola ma wyj****e Internet uczy życia i co tu się dziwić jak słyszę o czym dzisiejsza młodzież rozmawia to nuż w kieszeni się otwiera

Gość gość
Małolaty wiedzą co to słowo znaczy bo w szkole podstawowej już się uczą o budowie czlowieka, jak się nie mylę w 4 klasie

Gość gość
gość dziś Ile masz wzrostu?