Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fantazje o innym

Polecane posty

Gość gość

Ja juz nie ogarniam myśli. Jestem dość młoda mama, mam spore powodzenie. Nie mamy slubu, oboje jesteśmy dla siebie pierwsi i mamy póltoraroczna córkę. On jest pie**olą, zwiazalam się z nim jak byłam brzydkim kaczatkiem. Teraz cały czas meczy mnie zazdroscia. Nie umiem odpędzić się od myśli o przelotnym romansie. Tak bardzo mam ochotę znaleźć sobie kochanka, ale w naszym związku to by nie przeszło. Ja nie potrafię kłamac, rozmawiamy o wszystkim. Zawsze jestem szczera, nigdy go nie zdradzilam prócz pocałunku z bylym, o którym zaraz wypeplałam. Kocham go, nie chce go ranić, z drugiej strony tej miłości nie jestem pewna, nie wiem czy to miłość czy raczej przyzwyczajenie i przyjaźń. Czasem mam go po dziurki w nosie, nigdy nie miałam z nim orgazmu, ani lechtaczkowego ani pochwowego. Nie robi mi się mokro podczas gry wstępnej. Nie czuje już tych motylków w brzuchu i kałuży miedzy nogami. On jest taki nudny. Cos padło mi na głowę, jest lato, wszyscy romansują, a mi zbrzydlo życie. Może to chwilowe, może to hormony, bo odstawilam tabsy, po których miałam słabe libido, nie wiem. Którąś z was tak miała? Jak takie głupie myśli u was się skonczyly?

Gość gość
twoja matka i babka pewnie zdradaly:D