Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość co mnie wyzywasz od homocwela wejdź tu ...

Polecane posty

Gość gość

wpisz sobie w google rozkład jazdy wrocław główny -namysłów i przyjedź do wrocławia przyjedź i wysiądź na głównym a potem z głównego na namysłów i w namysłowie wysiądź pochodź sobie po namysłowie zobaczysz że te zdjęcia namysłowa są prawdziwe zobaczysz że namysłów to nie dziura ani melina i syf zobacz sobie widawe pójdź na wyspę nad widawą przejdź się na stadion koło szpitala też pochodź po rynku zobacz budynek browaru i zamek możesz pójść do sklepów galerii handlowych restauracji poznać kogoś może cie oprowadzi po mieście a po drugie zobaczysz że tam normalni ludzie żyją po trzecie zobaczysz namysłów na żywo po 4 możesz zrobić foty i na kafe zamieścić będzie taniej jak kupisz bilety na necie przyjedź choćby jutro może jutro przyjade i cie osobiście poznam :) poważnie pisze przyjedź

Gość gość
I ps możesz się pochwalić na kafe że tam byłaś(nie taki diabeł straszny jak go malują)

Gość gość
w**************** a j za bramę , nie chce już cie tu widziec

Gość gość
PS i koniecznie kup pocztówki ps nie musisz sama jechać możesz kogoś ze znajomych wziąć możecie też pójść na Michalice nad jezioro to tylko 5 km od Namysłowa i zobaczysz że w NAMYSŁOWIE LUDZIE SĄ NORMALNI TAK SAMO WYGLĄDAJĄ I UBIERAJĄ SIĘ JAK WSZĘDZIE I NIE SĄ NIENORMALNI TYLKO TAK SAMO NORMALNI CYWILIZOWANI JAK WSZĘDZIE :) przyjedź

Gość gość
14:52 przyjedź co ci szkodzi przy okazji sobie tereny zwiedzisz i podczas przesiadki we wrocławiu możesz sobie wrocław odwiedzić kto wie może ci się namysłów spodoba może klimat miasta też i spokojne życie może zechcesz tam zamieszkać pracować itd może ci sie spodoba (nie dowiesz sie jak nie przyjedziesz) jak ci się nie spodoba to trudno ale przynajmniej będziesz mieć argumenty dlaczego poznasz nowych ludzi zobaczysz przynajmniej namysłów na żywo

Gość gość
proszę nawet podczas jazdy możesz kogoś poznać polecam hotel zorza namysłów hotel dworek różany namysłów hotel pod lasem namysłów hotel polonia namysłów lub hotel jakubus jakubowice koło namysłowa możesz zarezerwować przez internet sprawdź ceny i oferty przyjedź tak ładnie cie prosze :) zrób koniecznie zdjęcia :)

Gość gość
homocwel hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahaahhaah

Gość gość
Przyjedź chce cię poznać mi się strasznie nudzi bo moje życie to tylko Internet telewizja słuchanie muzyki i tylko tyle mieszkam na takim zadupiu że to najlepsza rozrywka mieszkam na zadupiu bo 15 km od Namysłowa moja wieś to zad***e NAMYSŁÓW JEST MOIM NAJBLIŻSZYM MIASTEM I CYWILIZACJĄ GDYBYM ZAMIESZKAŁ W NAMYSŁOWIE TO WRESZCIE NIE MIESZKAŁBYM NA ZADUPIU MIMO ŻE MOJA WIEŚ JEST NAJŁADNIEJSZA NAJCZYSTSZA W OKOLICY ...

Gość gość
Żeby pojechać np na basen czy na lody z automatu albo zakupy w markecie czy w galeriach handlowych to do Namysłowa musze jechać na stadion na siłownię i do klubu zapaśniczego nie jeżdżę bo nie lubię sportu na stadion to chodziłem gdy chodziłem do technikum i zawodówki w Namysłowie na lekcje W-F w domu kultury często są kabarety znane z tv jak ani mru mru są koncerty przedstawienia niedługo ma być tam czochraj bobra fest a na błoniach dni Namysłowa i wesołe miasteczko i cyrk i pewnie znowu wielbłądy będą w mojej miejscowości nawet stacji PKP nie ma to nie mam czym dojechać do Namysłowa chyba że autem ale prawka nie mam bo nie zapisze sie na prawko bo szkoda mi kasy i pewnie i tak nie zdam i ojciec by autem musiałby do Namysłowa mnie zawieść najbliższy szpital i posterunki policji i pogotowie ratunkowe jest w NAMYSŁOWIE NAWET ŻEBY ZDJĘCIE DO DOWODU OSOBISTEGO ZROBIĆ MUSZĘ DO NAMYSŁOWA JECHAĆ DO FRYZJERA TEŻ MUSZE DO NAMYSŁOWA JECHAĆ :(:(:( W PORÓWNANIU DO MOJEJ WSI NAMYSŁÓW TO METROPOLIA

Gość gość
Zgadzasz się że Polkowskie w porównaniu do Namysłowa to dziura? I PS nawet gdybym chciał do klubu fitness czy sauny pojechać to też najbliższe są w Namysłowie. nawet do zakładu pogrzebowego trzeba do NAMYSŁOWA JECHAĆ NAWET ŻEBY DO KLUBU TANECZNEGO IŚĆ MUSIMY DO NAMYSŁOWA JECHAĆ BO TAM SĄ KLUBY MUZYCZNE NAJWIĘKSZY Z NICH TO TABU MUSIC CLUB

Gość gość
Gdybyś miała wybierać by zamieszkać w Namysłowie CZY POLKOWSKIEM (GDYBYŚ nie MIAŁA WYJŚCIA TYLKO MIAŁABYŚ WYBOR NAMYSŁÓW BĄDŹ POLKOWSKIE ) GDZIE BYŚ WOLAŁA ZAMIESZKAĆ NA tej wsi gdzie nic nie ma czy w Namysłowie z dwojga złego ? Co byś wybrała? Proszę przyjedź do Namysłowa

Gość gość
Oj, już tyle nie narzekaj... Pomóż rodzicom w tej ich firmie, to Ci dadzą na prawo jazdy, ja tez kilka razy podchodzilam i w koncu zdalam i teraz sama jeżdzę, nie jestem od nikogo zalezna... dlaczego od razu zakladasz, ze nie zdasz? Trzeba wierzyc w siebie...

Gość gość
Ty co mnie wyzywasz od homoceela to ty ostatni post napisałaś przyjedź do Namysłowa może będę i autobusem do Polkowskiego przyjedziesz może dam ci dwa koty bo mam za dużo chciałabyś koty? PS gdybyś miała wybrać co byś wybrała do zamieszkania polkowskie czy Namysłów z tych dwóch jeśli ten ostatni post był twój to znaczy że potrafisz normalnie podyskutować

Gość gość
Pytam przyjedziesz do NAMYSŁOWA? ZROBISZ TO DLA MNIE Przełamiesz się? Mam też pytanie lubisz oglądać kiepskich ? Może zamieszkasz w Namysłowie byśmy jeździli razem pociągiem do Wrocławia Wrocław jest z******ty ile razy byłaś we Wrocławiu? Bo ja tysiące razy i troche Wrocka znam ja mieszkam 15 km od Namysłowa i 75 km od Wrocławia ja od Polkowskiego jak z rodzicami jeżdżę do Wrocka to jadę w jedną stronę gdzieś koło godziny bo to godzina drogi w zoo we Wrocławiu byłem kilka razy raz jak to afrykarium otworzyli naprzeciwko zoo jest hala stulecia byłem tam w środku na targach turystycznych byłem też raz w ogrodzie japońskim botanicznym też raz raz nawet ze świętej pamięci wujkiem co w lutym 2015 roku zmarł niewiadomo na co sekcja zwłok nie wykazała jednoznacznie on z Polkowskiego pochodził a mieszkał 30 lat we Wrocławiu po ślubie z ciocią bo rodzice cioci zostawili jej mieszkanie a sie do cieksyna w gminie nasielsk za warszawą niedaleko pieścirogów o których pisałaś jej rodzice mieszkają w cieksynie cieksyn leży w gminie Nasielsk nad rzeką wkrą mój ojciec tam był kilka razy we Wrocławiu po odrze płynąłem tam u cioci i wujka też kilka razy byłem a z centrów handlowych we Wrocławiu polecam galerie dominikańską pasaż grunwaldzki magnolia park korona a pod Wrocławiem na bielanach wrocławskich w gminie kobierzyce jest największy w Polsce park handlowy"Aleja Bielany " byłem tam kilka razy też u wujka na cmentarzu na grabiszyńskiej jest pochowany też byłem...

Gość gość
Byłem też raz kiedyś w panoramie racławickiej i na lotnisku ogrodzie botanicznym ogrodzie japońskim do tych centrów handlowych to ja na wycieczki szkolne do kina jeździłem w magnolii byłem chyba 5 razy w kinie a w koronie 4 razy no może też 5 przejeżdżałem kilka razy mostem grunwaldzkim we Wrocławiu koło tvp też przejeżdżałem wiem gdzie jest szpital na borowskiej oraz na Traugutta

Gość gość
Nie mam teraz czasu na dyskusje, bo jeszcze jeden egzamin nade mną " wisi" i muszę go zaliczyć w piątek... odezwę się "po"...

Gość gość
Byłem też na kilku wycieczkach szkolnych we Wrocławiu i w teatrze i operetce czy teatrze muzycznym w przedszkolu też byłem na kilku wycieczkach ps na Traugutta w szpitalu chyba z 15-20 razy byłem bo mój inny wujek który jest bratem mojego ojca ma cukrzyce jest po przeszczepie nerki i ta nerka mu sie popsuła i znowu czeka na przeszczep on do tego szpitala jeździł a ja jeździłem tam autem z rodzicami i babcią nieraz z babcią i dziadkiem autem go odwiedzać jak musiał zostać w tym szpitalu jest klasztor bonifratrów potem jak na borowskiej szpital jakieś kilka lat temu powstał to tam go przenieśli i tam też kilka razy byłem go odwiedzić też autem

Gość gość
Gość 17:21 odpowiedz mi tylko na pytanie jesteś tą samą osobą co mnie od homoceela wyzywałaś i pisałaś o kutnie? Tak czy nie a te wpisy możesz później przeczytać i ps mi w szkole w Namysłowie lekarze podejrzewali depresje i wysłali mnie do psychiatry do Wrocławia i ona mi depresje stwierdziła i musze tam jeździć bo ona mi leki przepisuje tam do Wrocławia tam do niej jeździłem najpierw raz na miesiąc a teraz raz na kilka miesięcy ja tam nawet już nie pamiętam ile razy byłem też wiele innych razy we Wrocławiu z innych powodów nie pamiętam a ty byłaś we Wrocławiu?

Gość gość
Jak masz na imię ? ladnie opisujesz ten Namysłów i swoją wieś. :-) Jestem z Opolszczyzny i nigdy tam nie bylam. Wiesz, jak bedę miała okazję zwiedzę to Twoje miasto. Pozdrawiam

Gość gość
Jeśli jesteś tą samą osobą co mnie od homicwela wyżywałaś i pisałaś że namysłów to dziura to wnioskuje że wreszcie da się z tobą normalnie porozmawiać tak trzymaj gdybyś miała do wyboru mieszkać w Namysłowie lub w polkowskiem co byś wybrała ps w Namysłowie są prywatne gabinety psychiatryczne ale za to się płaci dlatego ja do Wrocka jeżdżę do państwowej placówki mimo że państwowe są gorsze ale nic się nie płaci a w Namysłowie ze dwie stówy czy więcej by trzeba było w prywatnych gabinetach płacić przyjedź do Namysłowa jak będziesz miała czas i namysłów nie jest taki zły jak ci się wydaje to wcale nie jest dziurą miasta w pobliżu jak Kępno Syców Bierutów Wołczyn byczyna Twardogóra Wieruszów czy Międzybórz jelcz laskowice grodków lewin brzeski Głogówek Olesno Ostrzeszów to są brzydkie miasta w dodatku dziury syf wszystkie z nich są mniejsze od Namysłowa namysłów przy nich to metropolia i przy nich namysłów jest najładniejszy namysłów ma najwięcej sklepów w okolicy w tych miastach tylu nie ma w tamtych miastach nie ma żadnych galerii handlowych a NAMYSŁÓW MA DWIE WIEKSZY OD NAMYSŁOWA KLUCZBORK MA TYLKO JEDNĄ GALERIE HANDLOWĄ"GALERIA MIODOWA" Z tych okolicznych miast jak Syców Bierutów Kępno Wołczyn Kluczbork nawet z dwa razy większej Oleśnicy dużo osób do szkół głównie ponadgimnazjalnych do Namysłowa przyjeżdża (chodzi o uczniów ) bo namysłów ma dobre szkoły i z sąsiednich powiatów i z sąsiedniego województwa wielkopolskiego i dolnośląskiego i łódzkiego ludzie na zakupy przyjeżdżają do wlkp. województwa od Namysłowa jest 12 km a od Namysłowa do dolnośląskiego 11 km a do łódzkiego 45-50 km gdybyś miała wybierać co byś wybrała Polkowskie czy Namysłów?do zamieszkania?

Gość gość
PS pytam czy ty co piszesz że jesteś z opolskiego to ty o piescirogach brochowie i kutnie pisałaś i nazywałaś mnie homocwelem i pisałaś że namysłów to dziura i że to melina? I masz ten niebieski Nick Namysłów województwo opolskie? Tak czy nie? Chce wiedzieć z kim pisze a mam na imię Mateusz

Gość gość
Jeśli tak to napisz coś z niebieskiego Nicku namysłów województwo opolskie

Gość gość
To ty?

Gość gość
Nie, to nie ja pisałam... ktoś się droczy z Tobą i chce Cię troche podenerwować, ale nie przejmuj się hejterami, tacy zawsze się znajdą i trzeba ich olać... To trzymaj się Mati, ja spadam, bo brakuje mi czasu...

Gość gość
Ale przyjedziesz?