Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna relacja ...pomóżcie ocenić

Polecane posty

Gość gość

Jestem mężatką, on żonaty, pracujemy w jednej firmie, ale nie obok siebie. Od jakiegoś czasu tzn. od 8 miesiecy relacje pomiędzy nami są ... no właśnie nie umiem określić jakie...Wygląda to tak, że specjalnie przychodzimy jeden do drugiego, nawet się umawiamy w tym celu, by chwilę pogadać, popatrzeć w oczy...Flirtujemy ze sobą, są dwuznaczności, ale potrafimy też pogadać normalnie, na poważne tematy. Jesteśmy w stałym kontakcie telefonicznym, są rozmowy, smsy gdzie także flirtujemy albo rozmawiamy normalnie.Żadne z nas nie ukrywa, że się sobie podobamy, byliśmy dwa razy na kawie po pracy, na pożegnanie tylko buziaki w policzek choć ostatnio doszło przytulenie, takie mocne przytulenie...Wszystko niby w konwencji żartu, z przymróżeniem oka....Nie wiem, czy nie powinnam tego ukrócić, oboje mamy rodziny i boje się, że coś może się wymknąć spod kontroli, a tego nie chce....Jak myślicie, przesadzam?

Gość gość
Zmierzacie do zdrady...tak to wyglada niestety

Gość gość
fajnie, lubie sie qrwic na boku. niech to zmierza moze szybciej do zdrady bo nudno..

Gość gość
Nie, nie przesadzasz ! Wszystko jest na drodze do bliskości, romansu, a w konsekwencji do komplikacji w dwóch rodzinach ! Moim zdaniem ukrócić, bo kiedyś dojdzie do utraty kontroli, a sama mówisz że tego nie chcesz ?!

Gość gość
Nie przesadzajcie, zwykly filrt, kazdy z Was taki swiety...Nic takiego, tylko trzrba sie pilnować i tyle.

Gość gość
Ahahah czyli bedziesz sie kuRwic Dobrego orgazmu :-D

Gość gość
Dziękuję za odp. Sama czuje, że się chyba zauroczyłam. Myślę o nim często, on chyba też, bo to widać, po częstotliwośc***isania do mnie. Sama nie wiem....udajemy chyba kolegów..

Gość gość
Ja coś takiego przeszłam, nie polecam. Zawsze zaczyna sie od kolegi i koleżanki....

Gość gość
pozbądźcie sie swoich partnerów i bedzie extra :)

Gość gość
Szukasz klopotow. Takie odskocznie,romanse,nigdy sie dobrze nie koncza w przypadku zajetych osob.

Gość gość
hehe przyklad zeszmaconej polki albo kolejna prowokacja

Gość gość
Jeśli o nim myślisz to już nie flirt....Zastanów się zatem czego chcesz.

Gość gość
Jeśli o nim myślisz to już nie flirt....Zastanów się zatem czego chcesz.

Gość gość
Masz problem z oceną? To wyobraź sobie, że to Twój mąź i jego koleżanka z pracy, tak się "kolegują". I jak? Ciśnienie Ci się jeszcze nie podniosło?? Igrasz z ogniem, na własną zgubę.