Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto najseksowniejszy facet na świecie! Zabójczo przystojny!

Polecane posty

Gość gość
21.35 Żartujesz? Przecież widać, że to montaż i to słaby...

Gość gość
To jest sim (?) i w dodatku nie mój typ :(

Gość gość
00:10 nie p*****l to nie żaden sim tylko mr jefferson aka mark jefferson z lajf is strendrz wygoogluj sobie i obejrz sobie na youtube i się zakochasz na pewno.

Gość gość
żałosne jesteście dziewczynki

Gość gość
oooo

Gość gość
Obejrzeć jeden odcinek ja Y to za mało żeby poczuć Marka!

Gość gość
Nie ma wszystkich scen z Jeffersonem :( tej najlepszej "I love Mr. Jefferson" :D

Gość gość
jestem w stanie zrozumieć autorkę, bo przez 7 lat podkochiwałam się w Kakashim Hatake z mangi Naruto :D

Gość gość
23:34 ja nie jestem autorką, ale od razu jak zauważyłam ten temat zaczęłam się udzielać bo też mnie się on spodobał i tak samo sądzę. ale to trzeba przeżyć... trzeba zagrać lub obejrzec jak jutuberzy w to grają i wszystkie sceny alternatywne.

Gość gość
I to "call me Mark" wow ^^ A były w grze jakieś MOMENTY z Markiem? Czy jedynie tylko to w jej wyobraźni?

Gość gość
już nie pamiętam.... taki wątek miłosny z max to tylko w wyobraźni bo ona miała go w d***e (i były też jakieś teorie znawców że zgwałcił nathana i wykopał ciało zmarłej ale to już raczej chora wyobraźnia znudzonych dzieci). w rzeczywistym wiem, że jakaś czarna laska powiedziała, że się seksił z rachel amber. także chloe powiedziała, że jest hot for a teacher. no i był podrywany przez natrętną studentkę victorię, ale on się trzymał z dala od takich rzeczy. i jak chciala nazwac go po imieniu, to powiedział że ma go nazywac mr jefferson.

Gość gość
Niby w wyobraźni ale to jakby odzwierciedlało jej podświadomość. Być może pociągał ją. Czarna? w ogóle tego nie kojarzę...o co chodzi? Chloe miała na niego chęć tak jak Vicky ale ta to już nachalna była :D Bo on tylko lubował się w tych niewinnych.

Gość gość
Ah była taka scena, czarna studentka w różowym ubraniu i okularach. Ona powiedziała Max o Rachel Amber, że ona"Absolutely had sex with him" i że musi się wiele jeszcze nauczyć o uczelni. Coś w tym stylu. Możliwe, że pociągał Max w podświadomości, bo na początku na zajęciach powiedziała"WHY AM I SHO SHY AROUND MR JEFFERSON" Nie wiem. I jeszcze ktoś się wydał jak ogłosił wynik "Yeah mr jefferson sexy youre so hot" ale nie wiem kto to był, może Chloe?? Ogólnie on mógł był aseksualny. Tez jest taka wersja. Zauważ że jednak odtrącał tą victorię. Może on to robił tylko dla zdjęć i tu nigdzie nie było żadnego podtekstu seksualnego.

Gość gość
Kurczę, nie pamiętam tego. Ale to było w pierwszym epizodzie? Ja jestem zdania, że jednak Max podobał się Mark. Później się go bała ale może ten strach też był pociągający? Odtrącił Victorię bo jak sam powiedział, że była zepsuta czy coś takiego a on lubował się tylko w tych niewinnych. Niewiadomo co się działo w Ciemni, czy były to tylko zdjęcia, Kate czuła się zbrukana, mógł je wykorzystywać seksualnie. Nie pokazali tego bo wiesz...jakieś ograniczenia wiekowe i mniejsze grono odbiorców by było ale zostawili pewne ślady co do relacji bohaterów. Chcialabym drugę część, teraz na wakacje jak znalazł :)

Gość gość
00:34 i w mojej grze jakiś koleś ten od Chloe... Davis? Nie pamiętam zabił Marka. Więc... może go już nie być w kolejnym epizodzie. Ale czy wtedy ta gra byłaby równie ciekawa? bez niego.... Co do ograniczeń to wiem. A zresztą tu nie może być wszystko podane na tacy no przecież. A ta scena to masz tu z googli o to mi chodziło. http://66.media.tumblr.com/7408c64b68d0ecae5d105f534805223e/tumblr_inline_np24xj2YeV1tnb6wh_500.png chyba ep 1

Gość gość
No i nie zapominajmy o tym, że on robił tego typu zdjęcia nathanowi też. taki szczegół, nie wiem, po co twórcy to wprowadzili, chyba tylko po to by więcej zamętu siać. I na początku powiedział, że "I would picture everyone of you in a moment of desperation" więc jak dla mnie to on albo w ogóle był aseksualny tylko psychopata albo se gwałcił tych wszytskich studentów :classic_cool:

Gość gość
Tak, Davids mógł zabić Marka jak mu Max powiedziała, że on zabił jego pasierbicę. Ale wydaje mi się, że jako takiej kontynuacji by nie było, ewentualnie całkiem inna historia. Bo przecież w jednym zakończeniu Arkadia Bay zostało zniszczone całkowicie. Ale ta dziewczyna mówiła o Marku? Czy o Franku? gość wczoraj , Nathanowi też? Kiedy?

Gość gość
Mowila o marki i rachel amber. W dark roomie bylo foto rachel a za nią leżal chlopak czyli raczej nathan. Kiedy to nie wiem chyba nawet nie byli tego w mojej grze ale są foty na necie.