Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 152

jak walczycie z erekcją

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 152

na plaży ? Kładziecie się na brzuchu .. Jak to ukryć?

Ja nie mam plaży w okolicy, więc nie mam problemu. :D Na plaży możesz wyrwać dziewczyne. Ona potem pozbywa sie erekcji :D

Gość gość
chowam się w ukryciu/przebieralni i walę aż mi opadnie

Gość gość
musisz wstrzyknąć alkohol w jądra, pomaga pozbyć się wszelkich zbędnych erekcji i to na stałe :)

Gość erwinnx
oj kolega chyba sobie za duzo iqmana wziął i teraz ciągle flagi w górę :P fakt czasem mi sie zdarzy jakis niekonktrolowany wzwod ale nie mam juz 15lat wiec to po prostu kontruluje. chociaz na widok pieknego kobiecego ciala to czasem nie mozna sie powstrzymac:D

błagam, zakrywajcie się jakoś kocykiem, przecież plaża to spokojne miejsce dla tygrysków, nie na jakieś perwersje:(

Gość gość
Najlepsze są zimne okłady, polecam przyłożyć do mrówkojada woreczek z lodem i chwilę odczekać.

Nikt się nie podszywa, ale i nie będę tu już tyle przesiadywał, bo nie mam czasu. Dziś po prostu miałem ochotę zajrzeć.

Gość gość
Ja też stosowałem iqman i jestem bardzo zadowolony, znów seks jest piękny,mało że piekny, to w ogóle mozliwy. Jedynie czego żałuję,to fakt, że czekałem tak długo i męczyłem się z tym problemem

Gość gość
Ja stosowałem iqman i jestem bardzo zadowolony z efektów. Zresztą żona też się przyznała, że od czasu jak brałem te tabletki, to seks jest jak to określiła "głębszy i pełniejszy" jeżeli chodzi o jej doznania

Gość gość
Moim zdaniem zastosowanie IQman w przypadku problemów z erekcją, to jak najbardziej odpowiednie rozwiązanie problemu, u mnie w każdym razie tak dobrze jak teraz to nie było od lat