Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowania faceta, rozstać się?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, wynajelam pokój u faceta(33lata) w domu, w ktorym mieszkal on sam oraz para studentów. Wczesniej mieszkali we troje przez ponad rok. Tak się złożyło, że po 3 mies od wprowadzki zostaliśmy z wlascicielem mieszkania para. Od momentu w którym się wprowadziłam. Dziewczyna, która czuła się chyba panią domu, zaczęła pokazywać 'rogi' pytałam się o możliwość użycia garnka itp.(co się okazało garnki nie były jej). Wyciagalam kieliszki do wina, na wieczór dla siebie i koleżanki, a ona z tekstem czy są mi potrzebne bo ona ich potrzebuje teraz. Gdy szykowalam obiad, widziala to, celowo zajmowala piekarnik. Doszło do tego, ze gdy dowiedziala sie ze jestem z wlascicielem mieszkania przestala ze mną rozmawiać, nawet się nie wita. I tak mieszkamy we 4. Z moim facetem rozmawiają. Sytuacja chora. Stwierdzilam, że najlepszym rozwiązaniem jest znalezienie kogoś na ich miejsce. Kłócimy się przez nich, w domu chce odpoczywać po pracy, a psychicznie sie męczę. Płacą dosłownie grosze, nikt nie płaci tak mało za mieszkanie o takim standardzie. Dodatkowo wszystkie środki do czyszczenia kupuje mój facet. Jak mówi mój facet: nie zbiednieje przez to. W nerwach wykrzyczalam, że może ja się wyprowadze, a on do końca życia niech mieszka z nimi, stwierdził, że mogę zrobić to już dziś. Facet dorosly, sadzilam ze powazny. Ale czy powazny czlowiek kupuje mieszkanie i zamiast mieszkac sam, wynajmuje je innym i z nimi mieszka? Nie mam już do niego siły.

Gość gość
Jaki dojrzały facet kupuje mieszkanie po ho żeby mieszkać z kimś? Po to idzie się na swoje żeby mieszkać samemu.

Gość gość
A ty autorko ile masz lat?

Gość gość
A co tu wiek ma do rzeczy. Pytam co zrobić, gdyby mnie było stać na kupno mieszkania to mieszkającym w nim sama nie z obcymi ludźmi.

Gość gość
Jakos jego wiek twoim zdaniem mial cos do tego. Wiec ile ty masz?

Gość gość
Mam 20 i co?

Gość gość
Facet to kretyn. I ciepłe kluchy, nie cierpię takich od razu bym wiala

Gość gość
no to wyprowadz sie jak ci tak zle

Gość gość
rozstan sie,przeciez ci powiedzial ,ze mozesz se isc, on sobie znajdzie madrzejsza.

Gość gość
Mądrzejsza? W życiu nie zwiazalabym się z mężczyzną który mając własne mieszkanie i mieszka w nim z obcymi...!Dorosly człowiek, do kiedy on chce tak mieszkać? Do 60? Ma 33 lata, piszesz ze płacą mu grosze, on twierdzi że nie zbiednieje??! To po co mu oni?! To niedojrzaly dzieciak, że mu nie wstyd przed znajomymi? Nigdy czegoś podobnego nie słyszałam! Po to ktos opuszcza dom rodzinny by mieszkac sam! w domu powinnaś mieć spokój, on jest co najmniej niedojrzaly. Mój nigdy by nie pozwolił by jakas para tak sobie pozwalała w stosunku do mnie. Rzuć go w grom!!

Gość gość
Ludzie w wieku 33lat zwykle mają już rodziny i dzieci. Zastanów się czemu on nie ma do tej pory. Ma mieszkanie, widac pieniadze i mieszka z kims? Z ludzmi ktorzy ci psuja nerwy, a on nie robi z tym nic. To nie są normalne zachowania. Ten facet nie rokuje. Obudzi się z ręką w nocniku za kilka lat. Ps jestem pewna ze ci lokatorzy nasmiewają się z niego ze mało płacą i jeszcze wszystko im kupuje. Dobrze ze nie płaci im za to że z nim mieszkają. Porażka. Ja bym temu dzieciaków podziękowała.

Gość gość
20 lat masz? hahahahahahahaha p*****lnij się w łeb kozo, jak się do niego ładowałas to nie przeszkadzali ci współlokatorzy? teraz jak chcesz dope rządzić to już afera? albo jesteś ROZJECHANĄ hipokrytką, albo to jakieś c*****e prowo

Gość gość
Chora sytuacja, facet jakis dziwny dziecinny a Ty taka mloda na dostawke. Jesli szukasz czegos powaznego to sie rozstan. Jesli ci odpowiada taki tryb zycia. mieszkanie na kupie i facet ktory lubi studenckie zycie to zostan.

Gość gość
Do postu wyżej. Kochanie nie mam 20 lat a 31 choć widzę że to przewaga 20 latków na stronie. To on zabiegał o mnie nie odwrotnie. Do łóżka nikomu się nie pchalam. To nie moje mieszkanie, dlatego nie mówię mu ze ma ich wyrzucić, tylko żeby dla świętego spokoju wziął kogoś innego. Nie mierz wszystkich swoją miarą. Również mnie to dziwi że tak się zachowuje. W cg dnia znalazłby kogoś na ich miejsce. Tym bardziej że i ja płacę mu za mieszkanie. Nie odzywałam się szmate czasu o to. Ale powoli zaczynam mieć dosyć.

Gość gość
A ja sie dziwie Tobie. Jestes stara dupa po 30, wynajmujesz pokoj, pytasz na Kafeterii czy zostac z facetem czy nie jakbys miala 8 lat (to Twoj co najmniej 3 temat, nie mozesz sie zdecydowac). Nie uklada sie Wam juz na samym poczatku a Ty w tym siedzisz i siedzisz i albo jojczysz albo zrzedzisz na Kafe