Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinkaaa  brzydkaa

Jestem paskudna

Polecane posty

Gość karinkaaa  brzydkaa

Poradzcie mi dziewczyny.Przegralam zycie,jestem chyba najbrzydsza osoba na swiecie :( wrecz obrzydliwa poprostu czuje do siebie wstyd.Mam 29 lat a nigdy nawet nie bylam w zwiazku.Tak , jestem dziewica.Nigdy nawet nie filtrowalam z nikim bo kto by chcial zagadywac do takiego potwora jak ja.Mam kwadratowa twarz z ostro zarysowana broda i szczenką i przodogryz a moje zeby sa krzywe i mam w nich ubytki.Nos to juz kompletna porazka :( moj najwiekszy komplelks :( orli , garbaty i z profilu twarzy wystaje chyba na 15 cm mozecie to wyobrazic :( ponoc mam najdluzszy nos :( usta male waskie :( dziwne i znieksztalcone a oczy to male i gleboko osadzone w szarym kolorze,wlosy mysi blond , 3 wlosy na skos :( osolnie uszy mi odstaja . Moja figura jest nawet spoko ale mam male piersi A70 i mam 178cm przez co czuje sie jak babochlop.Pupa plaska :( waze 49 kg :( .Nawet nie wiecie co czuje gdy w kolo tyle slicznotek :( jestem porazka nie mam nawet kolezanek a nawet wlasna mama sie mnie wsytdzi :( jak z tym zyc?

Gość gość
Co byś robiła dla swojego chłopaka gdyby jakis sie w tobie zakochał?

Gość gość
Zbieraj na operacje plastyczne ,innej rady nie da.Masz problem z psychika i kadzenie o to aby zaakceptowac siebie niewiele da.Sama jestem po kilku operacjach i dopiero teraz czuje sie super.Zrob sobie nos,wstrzyknij botox w miesnie zwaczy i o dtego Twoja twarz zrobi sie bardziej owalna,zaloz aparat ortodontyczny.Wszystkie poprawki kosztuja kupe kase ale warto,uwierz mi.

Gość s_cowboy
Wydaje mi się, że masz jednak zalety, których w sobie nie dostrzegasz. Jest wielu mężczyzn marzących wręcz o stałym związku z kobietą, oni też nie będąc ideałami wmawiają sobie podobnie jak Ty moja droga, że wyglądają źle a częstokroć są wartościowymi ludźmi pragnącymi bliskości, zainteresowania,akceptacji.. Gdybyś miała ochotę porozmawiać nie na forum, napisz proszę na maila s_cowboy@wp.pl Pozdrawiam