Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielu mężczyzn porzuca żony z powodu niesmacznych obiadow

Polecane posty

Gość gość

Prawdziwa kobieta powinna umieć gotować i dbać o siebie.

Gość gość
Ok, to ja będę nieprawdziwą kobietą. :D

Gość gość
To niech sobie sami gotują, co za problem?

Gość udawana kobieta 2016
Umiem przygotować rybę z majonezem!

Gość gość
Ja się staram w weekendy ugotować żonie dobry obiad a ona mi się odwdzięcza zupa w proszku albo daje mi fasolke z puszki z kiełbasą.

Gość gość
Ja nie umiem gotować więc niestety... facet musi mnie zabierać do reatauracji :P Znaczy ja go do tego nie zmuszałam, ale po tym co mu kiedyś ugotowałam sam to zaproponował

Gość gość
Michał kojarzę, że lubujesz się też w różnych ciekawostkach, zatem poproszę o badanie, które udowadnia, że umiejętność gotowania jest uwarunkowane biologicznie, według posiadanych chromosomów płci. :D

Gość gość
Nie umiem dobrze gotować, a jednakowoż sama nie jestem. :( Znaczy :)

Gość gość
Bycie z kimś bo dobrze gotuje... Nie ważne ze jest brzydka czy swirnieta ważne ze wie co z czym do gara włożyć :D

Gość gość
Tak bo każda która dobrze gotuje od razu jest brzydka i swirnieta. Gotowanie to rodzaj sztuki, tak samo jak malowanie. Niektórym wystarcza że się napchaja byle czym, jedzeniem się powinno delektowac

Gość gość
Gotuję dla chłopa, ale oczekuję od niego tego samego. Potrafi przyrządzić genialną sałatkę grecką z kurczakiem.

Gość gość
mopja matka niestety nigdy nie umiała gotować i tak jest do dziś ojciec odszedł od niej w 2000 roku

Gość gość
Michał121212 Zatem dlaczego mężczyzna też nie może nabyć tej umiejętności? Matka będzie gotować tylko do usamodzielnienia się dziecka, a żony od razu po wyprowadzce z domu też raczej się nie znajduje, więc trzeba sobie radzić, nie uważasz? Zatem ta umiejętność teoretycznie powinna należeć do obu płci.

Gość gość
Raczej z powodów takich że nic z siebie nie dają, zdradzają, okłamują i chcą kasy. One tylko do tego sie nadają. Pewnie Bóg płacze teraz że takie cos stworzył jak kobieta

Gość gość
gość dziś Spoko, idź powtórz matce.

Gość gość
gość dziś idź powtórz matce. Na wiecej cie nie stać . Trzeba być niedoj*****m osobnikiem żeby to powtarzać w kółko . Jesteś gównem i powinnaś to wiedzieć. Tak sie zastanów co w życiu zrobiłaś . Nic tylko żebrasz pasożycie i od czasu do czasu dasz dupska za to

Gość gość
No nie każda jest brzydka i swirnieta ale te kryterium jest bez sensu.. To tak jak bycie z kimś bo dobrze sprząta albo jest dobry w łóżku.. Druga osoba to coś więcej niż dobry schabowy :D

Gość gość
Pewnie, bo dobry schabowy jest dla prostaków,zaden facet nie zakocha się z powodu schabowego, to musi być coś wyjątkowego pieczeń w czerwonym winie na przykład

Gość gość
gość dziś Ojej, chyba się popłaczę :D Ile ty masz latek, 15? Niestety, ale taki poziom kultury wynosi się z domu, smutne, że nie posiadasz absolutnych podstaw potrzebnych, do współżycia społecznego.

Gość gość
gość dziś 19:55 No to nic nie pozostaje mi innego jak Ci współczuć ze tak Cię w domku uczyli :)

zgadzam się z autorem tematu. ja będę dobrą żoną i mąż będzie miał zawsze do stołu nakryte kiedy trzeba. będę żoną w fartuszku, a mąż będzie nosił krawat i będzie żywicielem rodziny :)

Gość gość
gość dziś A dziękuję. Przecież wiadomo, że kultura jest w tych czasach wyśmiewana, a ubliżanie, jak to w Twoim wykonaniu się chwali, w pewnych środowiskach, rzecz jasna :)

Gość gość
gość dziś trzeba być jakoś upośledzoną istoto żeby twierdzić że od jedzenia można sie zakochac. Poziom g****a k***a