Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gryph

Wstydzę się nosić sukienek, długich włosów itd.

Polecane posty

Gość Gryph

Nigdy tego na siebie nie włożę. Kolega nalegał, ale chyba wolę umrzeć niż ubrać się jak prostytutka. Spaliłabym się ze wstydu gdybym na siebie ubrała sukienkę, szpilki (sieczka dla kręgosłupa!) i zapuściła włosy. Nie potrzebuję mieć 1 m problemu więcej na głowie. Dlaczego kobiety tak się ubierają? Co nimi kieruje? Swoją drogą, im mniejszy intelekt u kobiety, tym większa ilość długich włosów, sukienek, szpilek, malowanych paznokci itd. To sama prawda! Czy to źle, że mam opory przed tym, żeby się tak ubrać? Przecież to chyba dobrze! Nie chcę wyglądać jak zła kusicielka! Co o tym myślicie?

Gość Gryph
Ja nie chcę być pustogłową laleczką! Chcę, żeby widziano, ostrzegano we mnie osobę, człowieka, a nie maszynkę do przedłużania gatunku!

Gość gość
mnie nie obchodzi jak się inne ubierają, mi po prostu niewygodnie jest w wysokich butach, długich włosach które ciążą na głowie długich paznokciach itd. zgadzam się. ja to p*****le chodze w szerokich wygodnych ciuchach i nie, ni jestem gruba :D

Gość gość
nie zwracaj uwagi na posty tego cwela

Gość gość
pewnie, niech każdy ubiera się tak, jak mu wygodnie...ja sukienki i spódnice uwielbiam...ale szpilek w zyciu nie założę. Juz na sam widok bolą mnie stopy, nie wyobrażam sobie mieć je tak nienaturalnie wygięte.

Gość gość
Jakie płytkie myślenie.. Zadbana kobieta w sukience to od razu pusta.. Najlepiej dresy i niech wszystkie sebkami zostaną ;o

Gość prawictwo pospolite 152
obejrzyj mój ostatni link większosc ma spodnie

Gość Gryph
Ale to prawda! 99% kobiet noszących sukienki, długie włosy i szpilki to pustogłowe laleczki.

Gość gość
Ale to prawda! 99% kobiet noszących sukienki, długie włosy i szpilki to pustogłowe laleczki. tak sobie to tłumacz.. KObieta w krótkich włosach wygląda jak facet, jest aseksualna .. co do szpilek to moge się zgodzić sukienki mylisz z minispódniczkami

Gość Gryph
Chcę być osobą aseksualną, a nie żeby mnie uważano za maszynkę do uprawiania seksu, a tak się właśnie te pustogłowe kobiety prezentują. Co im zostanie, gdy wejdą w menopauzę? Też zetną wtedy włosy, skończą z sukienkami. To kobiece strojenie się jest nic niewarte.

Gość gośćmen
Gryph, to Ty masz problem z akceptacją własnej płci. Czytałem Twoje wcześniejsze tematy. Nie wiń innych kobiet za normalność.