Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chudaalaska

Chcę byc chuda w 4 miesiące

Polecane posty

Gość Chudaalaska

Waze 62kg i mierze 166cm Chce schudnac do października do 55kg. Lece na wakacje i chce wygladac idealnie. Ktos sie przyłączy? Mam 29 lat

Gość gość
Hi, hi ja waże 67 kg i też chciałabym zejsc do 55 kg, ale w ciagu 1,5 miesiąca ..... Jutro zaczynam dietę hcg

Gość gość
Drogi gościu 12 kg w 1,5 miesiąca? Rozumiem że 1,5 głodówki a później efekt jojo.. czemu sobie to robisz?

Gość gośćLiliana
Za namową koleżanki kupiłam Foreverslim.Nie chciało mi się wierzyć że dzięki tabletką udało jej się schudnąć aż tyle Myślałam że mi coś ściemnia.Po pierwszym opakowaniu schudłam 5 kg .A łącznie w ciągu trzech miesięcy udało mi się schudnąć 13 kg.Teraz w sklepach z ciuchami nie muszę już szukać rozmiarówki dla ”puszystych’

Gość gość
Ja schudłam tyle w 3 miesiące. Jadłam zdrowo, ale dużo. Zero niedobrego jedzenia, codziennie ćwiczenia.

Gość gość
ja schudlam w dwa miesiace 14 kg a potem jeszcze kilka. waze teraz 49kg i nadal chudne a startowalam z wagi 67 czyli wszystko mozliwe.

Gość Majka0008
Hej dziwczyny. Moze widzialyscie ta strone http://dietalux.pl/20860 Mi pomogla w kilka dni zrzucilam 3 kg tak ze naprawde warto. Polecam

Gość Chudaalaska
Ja nie chce sie glodowac bo mam szybki tryb zycia. Dzisiaj waga pokazuje 60.2 kg Do celu 5.2kg Od poniedziałku bieganie. Przygotowuje sie do pol maratonu Na sniadanie owsianka

Gość gość
Gościu z wczoraj z godz. 22.50 - a jaką metodą się odchudzałaś? Ja waże 67 kg (choc dziś rano już 66,3), ale nie chciałabym ważyć 49 - byłby ze mnie szkielet. Dobrze wyglądam I czuję się przy ok. 55 kg

Gość gość
Nie stosowalam jakiejs specjalnej diety. Obliczylam sobie jakie mam mniej więcej zapotrzebowanie kaloryczne. Dokladnie tez obliczalam kalorie w tym prawie nie smarowalam pieczywa maslem ani noe uzywalam tluszczu. Jadlam tez slodycze zamiennie z innymi potrawami bo bez tego bym nie wyrobila ale nie wiecej niz 300 kcal naraz. Jadlam okolo 1100 kcal dziennie, potem mialam przerwe i jadlam normalnie wrdlug zapotrzebowania kalirycznego i potem znowu to samo.

Gość orkaka
mi wystarczylo troche ruchu i tabsy iqgreen z zielona kawa i po dwoch miesiacach 12kg mniej, wage trzymam juz prawie rok wiec po zakonczeniu odchudzania po prostu trzeba jesc fit:P

Ja chodzę do dietetyka,schudłam6 kilo w cztery tygodnie .A zmagania z dietą opisuję na blogu RandkiSwatki.Zapraszam

Gość gość
Ja w swojej diecie nie musiałam zmieniać za wiele zmniejszyłam tylko porcje i jadłam częściej.Ale gdyby nie Foreverslim nie dała bym rady chodziłabym wiecznie głodna i zła na cały świat.A tak w krótkim czasie udało mi się schudnąć,bez męczącej diety.

Gość gość
nigdy nie daję sobie wyznaczników czasowych. Ja kupilam sobie sprzet do cwiczen na electro.pl, diete zamówiłam u dietetyka i tak powoli, pomału sobie chudnę. Bez parcia na czas " Do" kiedy ma nastapic efekt wow

Gość gość
Sprzedam homeopatyczne krople hCG 50 ml + opis diety z przepisami - oryginalnie zapakowane, produkt z Niemiec (starczają na 21 dni diety) Mam dobrą cenę i oryginalne krople. Przy większej ilości daje duże rabaty! Dodatkowo możesz kupić krem dozwolony na diecie i kosmetyki. Proszę o kontakt mailowy : dietahcgpl @ gmail.com Gwarancja schudnięcia w 21 dni.

Gość gość
Www.suple24.net polecam tylko sprawdzone specyfiki

Gość marlen9a
też brałam tabletki iqgreen i polecam bo ja zeszłam z wagi 6kg na miesiąc na przykład ale wiaodmo to też zależy od twojego wysiłku itp...

Gość gość
Polecam hipnozę 665136456