Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

man on the                moon

Anulku moja kocham cie kocham przysiegam

Polecane posty

podszywie moona(Piwoszu) kiedy ci sie to znudzi?:classic_cool::D

Gość gość
won GGGB/HIM ty łachudro obrończyni sie kóórwa znalazła ! już za niedługo zamknę ci tego pyskatego ryja raz na zawsze:classic_cool:

Gość gość
ty prostytuto idź lepiej na ulice wypinac swoje dóópsko

gość dziś masz racje niedługo mnie tu praktycznie nie będzie.;) za pare dni gdzies pewnie na 2 miesiace znikne-moze ewentualnie wejde sporadycznie raz na 2 tyg...;) man on the moon dziś wiem na 100% ze moonem tez nie jestes.;)

Gość Anulek niezalogowany
Pisze całą prawdę, bo przecież se kocha, czyż nie? :classic_cool: A to, że podszyw, to inna sprawa... :D Ja też kocham, ale tego prawdziwego motm. 😍

Anulek niezalogowany dziś OK, ale Kotarba jest przekonany ze to jest "prawdziwy" moon, szczegolnie kiedy go wyzywa.:D

Gość gość
i oczywiście tam gdzie srun tam też HIM/GGGB nie zastanawia was to : ) ? brakuje jeszcze tego pedałka zbereźnika cwela któremu ta raszpla gggb ostatnio wyznawała publicznie miłośc na kafe :D hahahahaha zachowanie dosłownie jak dziecka z przedszkola dziecinada i tyle :)

skonczylam czytac po jednym zdaniu-mowilam ci juz zaloz sobie temat o swoich traumatycznych wspomnieniach z dziecinstwa i w koncu to z siebie wyrzuc.:D-tak za pare dni-tydzien max 2 bede miala baaardzo malo wolnego czasu,jest lato, wiec watpie czy bede tu wchodzic czesciej niz raz na 2-3 tyg ;)

gość dziś miesiac temu to pisalam...:classic_cool: i to on pierwszy napisal na kafe jak sie klocilismy ze i tak mnie kocha.:classic_cool: ja nie chcialam tego robic publicznie na forum,zamienialam innymi slowami.:classic_cool: dzis jak bede z nim rozmawiac to przekaze mu ze go pozdrawiasz.😘

Gość gość
gggb/him jesteś tu skończona nie widzisz tego ? :D w każdym temacie w jakim sie pojawisz od razu leca obelgi i wyzwiska pod twoich kóórewskim adresem a wiesz dlaczego, ?? bo ludzie juz dawno się na tobie poznali nędzna łachudro :D hahahaha także tu życia juz nie będziesz miała nigdy 🖐️

tylko ty to piszesz łachudro.:classic_cool: (nieliczac jakis pojedynczych hejtow od czasu do czasu)ale w tym temacie pisales z goscia tylko ty😘 i zlewam to calkowicie, mam juz od dawna gdzies kafe, maila wyslalam z mies temu, teraz odpisali kiedy srednio jestem zainteresowana-szkoda mi tylko sysi.:)

widze ze twoim glownym celem zycia jak narazie jest hejtowanie na kafe? to naprawde smutne.:classic_cool: ja bede sie bawic, korzystac z lata, spedzac czas z kims kogo kocham, a ty dalej bedziesz siedzial 20h na dobe i plul sie przed monitorkiem.:classic_cool: i kto tu przegrywa? :classic_cool: