Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powinnam się jeszcze odchudzać czy już przestac

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem. Na początku bałam się przytyć w czasie choroby, więc jadłam malo. nie moglam sie zwazyc przez dwa miesiace i kiedy wreszcie weszlam to bylo 12 kg mniej (startowalam z wagi 67kg). Potem jeszcze się odchudzałam do 53 a potem zaczęłam jeść normalnie ale nie za dużo by nie przytyć, a następnie po 2-3 miesiącach zaczęłam się znowu odchudzać.Początkowo chciałam schudnąć do 54, kiedy już miałam 53 wyznaczyłam sobie cel 51, potem 49. Teraz juz waze 49 i nosze najmniejszy rozmiar (mam 170cm wzrostu) ale stwierdzilam, ze schudne sobie jeszcze do 47 (minimum do 48) albo do 44 nawet. nie wiem czy nie powinnam sobie tego darowac bo juz wygladam jak chcialam a nawet lepiej ale wciaz wyznaczam sobie nowy cel do schudniecia.

Gość gość
jak bylam na studiach to wazylam w granicach 45-51 kg i dobrze wygladalam. najmniej wazylam raz w liceum 39 kg ale to juz byla przesada wiec musialam na sile przytyc.

Gość gość
Skończ już z odchudzaniem, bo pewnie w tej chwili przypominasz już anorektyczkę.

Gość gość
to już chyba lekka przesada w twoim przypadku. ja zrzuciłam 20kg ale z dużej wagi i to inaczej wyglądało, ćwiczyłam i brałam tabsy iqgreen z zieloną kawą i taki tryb chudnięcia był dla mnie najlepszy. a ty to już chyba same kości..

Gość lauraa273232
Jeśli to nie prowokacja to jestes zdecydowanie za chuda! Dziewczyno, masz 170 cm wrostu więc powinnaś ważyć minimum jakieś 55 kg, a jak ważysz tylko 47 to musisz być bardzo chuda... Nie wiem nawet czy nie masz juz anoreksji bo skoro nadal chcesz sie odchodzac to nie jest to normalne podejscie