Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyprzedażowazakupoholiczka

Jak tam dziewczyny wyprzedaże

Polecane posty

Gość wyprzedażowazakupoholiczka

Jak tam dziewczyny wyprzedaże?!Pochwalmy się co upolowałyśmy, ja głównie kupuje online, gdyż mieszkam w małym mieście daleko od galerii, a więc moje łupy: - czółenka kazar , - botki Wojas, - spodnie, 2 bluzki z Zary, - torebka Guess, - zegarem Michael Kors, - podkład Lara Mercier w douglasie. Prawie poszłam z torbami a to dopiero początek, na szczęście niedługo wypłata ;) i można dalej szaleć

Gość gość
W weekend się wybieram do galerii, nic konkretnego nie mam w planach, kupie co mi w oko wpadnie, mój budżet skromny w porównaniu do Twoich rzeczy,mam 500 zł

Gość gość
A ja bylam we,wtorek i nic nie kupilam!Nic z tych szmat mi sie nie podobalo!

Gość gość
11.33 ciekawe jakie trzeba miec zarobki ,by takie rzeczy kupowac i w takich ilosciach.Ja tam na brak pieniedzy nie narzekam ,ale i tak by mi szkoda bylo wywalac na to tyle kasy.Mam pare firmowek ale kupione raczej sporadycznie i w malych ilosciach .

Gość gość
12.23 ale wiesz , zawszelepeij mieć mniej rzeczy ale porządnych niż dużo badziewia. Autorka ma chyba dużo kasy , ze tak kupuje bez opamiętania... albo jest wyjątkowo nieoszczędna.

Gość gość
jestem trzeźwiejąca zakupoholiczka, nie kupiłam nic od 2 tyg...i choć oglądałam piekne sandałki, mierzyłam fajne jeansy...a dzisiaj rozpływałam się na widok bransoletki, to zamierzam wytrwać. Moj cel: jeden zakup na kwartał, więc moge coś dopiero na jesieni...

Gość gość
13.39 no wlasnie co to jest to duzo kasy.Powiedzmy z zarobkami 20 do 30 tys na miesiac dalej to by byla rozrzutnosc :) wedlug mnie

Gość wyprzedażowa zakupoholiczka
Kurcze ale to nie miał być topik o tym kto ile zarabia, tylko czy juz cos upolował na wyprzedazy, gdzie sa fajne obniżki itp.

Gość wyprzedażowa zakupoholiczka
poza tym jakbym była bogata to nie kupowałabym na wyprzedażach