Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem chudy a mam oponkę. Czego bym nie jadł nigdy jej nie zrzucę

Polecane posty

Gość gość

Inni ludzie jedzą nieraz więcej ode mnie w tym tony chipsów i dalej mają szczupłe brzuchy tylko oczywiście ja nie. Mam i tak obniżoną samoocenę przez to. Tu mam wąskie ramiona, szczupłe ręcę (mimo że staram się reguralnie ćwiczyć) i fo tego oponkę na brzuchu. Jak się schylę to się mogę za ten fałd złapać. Nienawidzę swojego ciała, swojej nieproporcjonalnosci. Dawniej nawet jak biegałem to straciłem parę kilo a oponka dalej była. Bez restrykcyjnej hardcorowej diety noc się nie da zrobić. Jak sobie poradzić z tym problemem?

Gość gość
liposukcja a oprócz tego ćwiczenia

Gość gość
Chłopak który ma sobie zrobić liposukcję. Matko, ja nie mam tyle pieniędzy! Poza tym po jakims czasie znowu będzie to samo a kasa pójdzie w błoto.

Gość gość
jestem kobietą i mam ten sam problem, ale wiem że z całą pewnościa powinnam zmienić dietę. Głównie nabiał wywala mi brzuch od razu, a ja nie umiem obejść sie bez sera i jajek.

Gość gość
@up Tobie i tak może być latwiej, bo ja chciałbym nabrać trochę masy mięśniowej a bez nabiału to nie da rady.

Gość babyachtebaby
Szóstka weidera i mniej węglowodanów nabiał powinien być podstawą bez tego nie zrobisz mięśni i na co wiele ludzi nie zwraca uwagi to nie pić napoji slodzonych a w szczególności coli wodę mineralną nie jeść białego pieczywa tylko pełnoziarniste i to Max ze trzy kromki zamiast białego ryżu ciemny albo kaszę zero makaronu i ziemniaków chipsów frytek itp a jak ci bardzo zależy to i Powo sobie odpuśc wodeczka spoko nie wywala opony ryby kurczak jak najbardziej ja na obiad to biorę że trzy kotlety i sałatki dużo bez ziemniaków czy ryżu frytek itp oczywiście jak masz rower to zacznij go używać ją już dzisiaj 30 km zrobiłem obiad zjem i jeszcze wieczorkiem 20 zrobię

Gość gość
Cholera, u mnie na obiad to często mama robi coś z ziemniaków czy makaronu. :/ Normalnie nic się nie da jeść. A co do 6 Weidera to przypadkiem ona nie wzmacnia tylko mięśni brzucha? Ona chyba w ogóle nie spala tłuszczu prawda? Słyszałem, że aby spalić tłuszcz z brzucha to przede wszystkim jest dieta i ćwiczenia kardio a takie myki jak brzuszki czy 6w to tylko na mięśnie.

O 6 Weidera zapomnij. Nie rób tego. Dałem Ci link do profesjonalisty. Zrobisz jak będziesz uważał :D Nie katuj kręgosłupa.

Gość prawictwo pospolite 152
jedyny sposób skuteczny na to jaki znam to zacząć codziennie jeść płatki owsiane góskie Ja kiedyś jadłem chleb na sniadanie , a teraz jem zawsze płatki owsiane , codziennie i brzucha nie mam, a nawet jak mam to w porównaniu z brzuchami innych facetów w moim wieku wygląda jakbym go nie miał hehe.. Takze jak chcesz miec 75 cm w pasie bierz sie za płatki są bardziej skuteczne niż jakieś głupie 6 weidera Juz po miesiacu ich jedzenia stracisz co najmniej 5-10 cm Mam mniej niż 80 cm w pasie hehe

płatki owsiane górskie miało być

mój wujek ma 100 cm w pasie i miał zawał w wieku 60 lat także wiadomo im więcej w pasie tym szybsza smierć

a mama gramolila tacie w jajkach to taki dziwny zapach sie ulatniał.

Gość gość
Płatki górskie powiadasz... I z czym to szamiesz? Z mlekiem tylko czy z czymś jeszcze? Mam jakieś płatki na półce, ale to zwykłe Corn flakesy biedronkowe :D

płatk owsiane i górskie na wodzie corn flakes sie nie nadaje , bo jest kaloryczne .. Musza być owsiane górskie , nie na mleku , bo mleko zawiera dodatkowe kalorie bierzesz około 50 g platkow górskich do malej miski , wlewasz do nich zagotowaną gorącą wodę , prosto z czajnika i czekasz az nieco zmiękną około 10 minut Tylko wody wiadomo musi byc niewiele .. Tylko tyle zeby ledwo pokryła platki ( około pół szklanki ) .. Jak nalejesz za duzo wody , to smak będzie naprawdę kiepski

płatki owsiane górskie na wodzie (a mama gramolila tacie w jajkach to taki dziwny zapach sie ulatniał.) to było marne podszywaczu .. Zaniżasz poziom

Gość babyachtebaby
Kukurydza jest bogatym źródłem węglowodanów a przedewszystkim cukrów prostych które bardzo szybko są przyswajalne przez organizm a nadmiar energii zostaje przekształcony w tkankę tłuszczową nie chodzi żeby wcale nie śpozywac cukrów tylko żeby jeść produkty bogate w cukry złożone które są trudniej przyswajalne są dłużej przyswajalne przez organizm przez co nie odkładają się jako tkanka tluszczowa i równomiernie zaopatruja nasz organizm w węglowodany czyli jak już pieczywo to ciemne to samo ryż też ciemny bądź kasza dużo mięsa ryb lub kurczaka bo białko ciężko strawne i dużo energii potrzebuje organizm żeby je przetworzyć zero źmiorow czy kluch napoi slodzonych a płatki owsiane to dla anorektyczek zostawcie