Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pitahaya27

Mój facet ma 25 lat i kocha się raz dziennie

Polecane posty

Gość gość
Ale, że za mało, czy za dużo?

Gość gość
Mój mógł i cztery razy dziennie

Gość gość
Bionicle – zabawki produkowane przez Lego Group od 2001 do 2010, oraz od 2015. Postaci składane z zestawów klocków mają przypisane określone cechy charakteru i umiejętności. Zabawki wzorowano i częściowo zaczerpnięto z mitologii polinezyjskiej. Bionicle to skrót od Bio mechanical (ang. biomechaniczna) chronicle (ang. kronika), gdyż większość mieszkańców świata Bionicle jest biomechaniczna (biologiczno - mechaniczna). W drugiej połowie 2010 roku przerwano produkcję i zaczęto wprowadzać nową serie zabawek o nazwie "Hero Factory". W roku 2015 wznowiono serię Bionicle.

Gość gość
Mój facet ma 27 lat i raz w miesiącu ... zalamka. Wiecznie zmęczony,coś go boli. Ja mu powiedziałam ,ze jak tak dalej będzie to poszukam sobie takiego co będzie chętny.

Gość gość
Już nie musisz szukać oto jestem

Gość gość
Ja mam 48 lat i uważam, że takie raz dziennie, to niezbędne dla zdrowia minimum :D. Jak miałem lat 25, to byłoby mi zdecydowanie za mało.

Gość gość
Mój tak samo, raz w miesiącu i to też dla niego często... wiecznie coś :/ tylko, że ja mam 20, a on 29, masakra, też tak chyba długo nie wytrzymam

Gość gość
Tak się zakończyło moje małżeństwo. Koleś wogole mógł by nie bzykac , najpierw naciskałam, płakałam , straszyłam a później w końcu poszłam w tango. Nie żałuję bo naprawdę bardzo słaby z nim seks był. Teraz mam ogiera młodszego i czasami się prujemy całe weekendy ;) nie dajcie się dziewczyny , jak nie ma seksi w związku to będzie to problem prędzej czy później. Ja wytrzymałam 7 lat i heja

Gość gość
mój ma 21 i co k***a? raz na ruski rok, bo mu na więcej bóg nie pozwala. ale jak już się dobierze to ora konkretnie i dluuuuuuuuugo;)

Gość gtde
O też bym tak chciała żeby mój facet tyle razy się kochał. Ostatnio zamówiliśmy super sex-gadżety na tej stronce http://www.sexish.pl/ i w 100% polecam mają świetne ceny i dyskrecję