Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myslicie ze Lewandowski jest przekupiony?

Polecane posty

Gość gość

I dostal w lape, ze nic nie strzela? W pilce jest taka korpucja, ze chyba nic mnie nie zdziwi. A dziwne, ze nie strzelil ani jednej bramki. Nie zdziwiloby mnie gdyby Niemcy go przekupili, gra tam na co dzien.. uhh...

Gość gość
oczywiscie, ze tak przeciez on jest pazerny na pieniądze jak jakis kardynał, skoro reklamuje tyle gó/wna ? jakies gó/wniane garnitury, chińskie smartfonu hujaweje, dziadowską niemiecką siec tmobile ? w ogole syf i degrengolada myslisz ze za pieniądze by g****a nie zjadł ? oczywiscie ze by zjadł kwestia ceny

Gość gość
Nie jest, na euro też dostają kase ten co wychodzi z grup, awansuje, za każdy etap spory hajs od UEFA. Druga rzecz to to że ryzykuje tym ze trener nie da mu grać, albo że bayern se pomyśli że mają slabego pilkarza w składzie. Nie oplacalo by mu się.

Gość gość
gość dziś Nie jest, na euro też dostają kase ten co wychodzi z grup, awansuje, za każdy etap spory hajs od UEFA. Druga rzecz to to że ryzykuje tym ze trener nie da mu grać, albo że bayern se pomyśli że mają slabego pilkarza w składzie. Nie oplacalo by mu się. x A co jesli wlasnie Niemcy go oplacili? Po za tym jak tylko wroci do Bayernu za miesiac, na pewno znow ,,magicznie´´ zacznie strzelac

Gość gość
Swoja droga macie racje, dostaje miliony euro rocznie to mu malo i musza z Anka kazde badziewie reklamowac. Rozumiem w jednej reklamie, dwoch, ale od razu we wszystkich na raz? coz.. korzystaja ze swoich 5 minut, jak moj gust w stylu bez klasy. Ale nie od kazdego mozna oczekiwac klasy. Po za tym moje zdanie i tak ich nie interesuje.

Gość gość
Lewandowski to mason 33 stopnia (i żyd). x Czemu myslisz, ze jest masonem?

Gość gość
Niemcy bez problemu przekupują polskich polityków, ale co do piłkarza mam wątpliwości.

Gość gość
Niemcy by go raczej nie przekupily bo i tak awans mieli pewny a i polska sądzę że nie stanowila zbyt dużego zagrożenia dla nich. Poza tym bayern nie będzie płacił na niemiecka reprezentacje a w ogóle to Milik zmarnowal sytuacje z niemcami a nie lewy, przypominam. Skoro bylby przekupiony przez niemcy to z irl i ukr by strzelił a tu widać nie ma formy.