Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie wytykają mnie palcami bo jestem zbyt szczupła

Polecane posty

Gość gość

wszechobecni otyli ludzie mówią teraz co jest sexy tj tłusta dóóópa jak szafa trzydrzwiowa i obrzydlwe zwisające cycki

Gość gość
Olej to.

Gość gość
ludzie bardzo szczupli obrzydzają mnie. te żyły u dziewczyn, płaskod***e, głowa szersza niż dupa i te chuda dłonie, całe ciało to taka cienka skóra wisząca na kościach wyglądających jak kikuty, ochyda.

Gość koperek28
Ciesz się !! Będziesz zdrowa i długo wieczna !! Zobaczysz jak te okrągłe będą wyglądac po 60-stce. Same tuczniki po 100-120 kilo. Ja sam ważę 75 kg przy 175 cm. Mam 30 lat a chciałbym ważyc jakieś 65 kg, maks. 68-70. No ale trudno. BF mam około 18 % i ciężko mi zejśc poniżej 15%. Gdy patrzę na ludzi wyżyłowanych, którzy schylając się nie mają wcale fałd tłuszczu na brzuchu to dałbym milion dolarów za to aby miec tak samo. Ci ludzie mają 10% BF i poniżej.

Gość gość
Zbyt malo tkanki tluszczowej powoduje rozne ciezkie choroby wiec powinnas cos ze soba zrobic.

Gość gość
Zbyt malo tkanki tluszczowej powoduje rozne ciezkie choroby wiec powinnas cos ze soba zrobic. x prawda jest taka, że więcej chorob jest od nadmiaru tłuszczu, lepszy jest niedobór niz nadmiar :) ale co mnie to obchodzi, grubasy i tak pożyją max 50-60 lat :) niech wymierają, po co nam oni potrzebni ? ludzi i tak jest za dużo, dobrze że jest takie wymieranie

Gość koperek28
NIski BF właśnie jest zdrowy. Wystarczy popatrzec na naszych dziadków i pradziadków. Każdy wyżyłowany nawet po 70-stce. A teraz co ? Szczeniaki po 20-30 lat i brzuchy i nic się nie chce. Niski BF warty jest każde pieniądze !! Lepiej byc szczupłym i miec końskie zdrowie całe życie i zaraiac 2000 zł niż zarabiac 20000 zł i byc otyłym