Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy oddałyście stolec podczas porodu, pomimo lewatywy?

Polecane posty

Gość gość

Jak było u Was?

Gość gość
Tak... i do tego taki płynny z resztkami wody

Gość gość
Boże jaki ten poród jest uwłaczający ludzkiej godności;/ dobrze że będę mieć cc.

Gość gość
zobaczymy czy będziesz się tak cieszyć w trakcie zakładania cewnika i po usunięciu go :P

Gość gość
Miałam już raz cewnik, lepsze to niż osranie się na rzadko z rozkraczonymi nogami po 12h porodu.

Gość gość
Nie i lewatywy tez nie mialam, za to zsikalam sie na polozna mialam wtedy taki skurcz ze bylo mi wszystko jedno po tym zalozyla mi cewnik;)

Gość gość
Nie. Lewatywa wszystko usunela. Porod tez szybki,dwa parcia i juz.

Gość gość
do 20:53 dzięki. te z nas, które będą musiały rodzić naturalnie z***biście się teraz cieszą z Twojego pomocnego komentarza o osraniu się. Jakby sama myśl o tym nie była wystarczająco przykra, musiałaś to jeszcze napisać, głupia pi.z.d.o.

Gość gość
Ja miałam zakładany cewnik przy cc już na znieczuleniu, więc nic nie czułam. Bałam się strasznie zdjęcia i znowu kompletnie nic nie poczułam. Myślałam, że mnie chociaż zaszczypie, a tu nic.

Gość gość
Ja dostałam czopek glicerynowy przed porodem. Zrobiłam co trzeba i nie było problemu. Niestety, siku było przed parciem (wprawdzie nie na położna, ale już na fotelu).

Gość gość
tak, zesrałam się pod siebie, a jak lekarz wyciągał tego małego gnoja to wsadził mu mordę w to g****o hehe fajne wspomnienia, polecam serdecznie przyszłym mamusiom :*

Gość gość
stolec przy porodzie to normalna sprawa

Gość gość
Kurcze dwa razy rodzilam raz w holandii i drugi raz w niemczech i nie mialam wcale lewatywy nawet nikt o tym nie wspominal. Co to za wymysl? I wcale stolca nie oddawalam to chyba jakas legensa miejska z tym sraniem :O

Gość gość
22:16 pewnie urobilabys sie pod pachy gdyby nie fakt ze polozne wsztstko szybko scieraja.. .

Gość gość
W sumie to nie wiem, ale raczej nie. Mąż był ze mną i powiedziałby mi:-p A co do cc- jeśli trzeba to trzeba. Ale leżałam na sali z panią po cc. 8 czy 12 godzin plackiem bez ruchu, bez jedzenia, głowy nie podnosić. Ja już dawno po prysznicu, obiedzie, na chodzie, a ona biedna leżała i jęczała. Faktycznie raj.

Gość gość
Po lewatywie - nie, przy porodzie bez lewatywy, niestety tak. Ale położna faktycznie bardzo szybko "podtarla". I to naprawdę jest normalne przy porodzie, myśle, ze warto o tym wiedzieć przed porodem, a nie zadręczać sie potem ze wstydu, ze "cos takiego" mi sie przydarzyło...

Gość gość
nie róbcie horroru. ja lewatywy nie miałam, za to organizm przed samym porodem miedzy skurczami domagał sie wyproznienia, bylam w ubikacji chyba 3 razy. czulam sie pusta w srodku, nie jadłam nic od ponad 12 godzin a i tak przy jednym z parć troszke polecialo stolca, nie duzo, ale to silniejsze od czlowieka, troche mi bylo wstyd ale co mialam zrobic? uciec stamtda? no bez jaj, to fizjologia. polozna szybko podtarła i heja dalej. to sie moze wydarzyc lub nie, to jest tak jak z krwia przy 1 razie, jedne krwawią inne wcale...normalne.