Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce kupić smartfona co lepsze lenovo czy huawei??

Polecane posty

Gość gość

co bardziej byscie polecili byscie mi?? huaweia czy lenova ???

Gość gość
mam huawei y6 i nie narzekam :-)

Gość gość
h*jwej :)

Gość Simmiko
A czemu w sumie nie lenovo ? Laptopy mają super :) Albo może coś zupełnie innego, tańszego np. Foxtrot! za 299 zł od Telefunken ? Tak naprawdę nie napisałeś na czym Ci najbardziej zależy - wygląd, funkcje, cena. Bo w zależnosci od tego co innego będzie lepsze ;)

Gość gość
Zauwazylam,ze gdzie widnieja posty o marce Huawei to pojawia sie link do powyzszego artykulu,krytykujacego telefon P8 Lite.Troche traci spamem.Ja mialam kiedys wersje P8 i na nic nie moglam narzekac.Telefon sprzedalam po jakims czasie bo po prostu znudzil mi sie,ale od strony technicznej nie mam mu nic do zarzucenia.Znajoma z pracy miala wlasnie P8 Lite i rowniez byla zadowolona.Co do tematu.Ja Huawei,ze swojej strony moglabym polecic bo z Lenovo nie mialam jeszcze zadnego telefonu.Moze niektorzy powiedza,ze jedno i drugie to "chinszczyzna", ale spojrzmy na to,ze telefony znanych marek tez sa produkowane w chinskich fabrykach.Takze praktycznie wszystko jest Made in China.

Gość gość
Polecam BlackBerry ;-) nie polecam chińszczyzny :P

Gość gość
Z tanich wybrałbym tajwańskiego Asusa, a bardzo tanich to Myphone, chciaż niby polska firma, ale robota chińczyków.

Gość gość
12:10 Nawet Iphone skladaja Chinczycy.Dokladnie chinska firma Foxcoon.:-) Wiec tez mozna nazwac go chinszczyzna bo poza projektem i znaczkiem Apple reszta sklada sie w Chinach.

Gość Józek3
Mam huawei p9 ( swoja droga jak sie w koncu zdecydujesz na te marke to sprawdz sobie bestcena.pl bo tam maja je w dosc niskich cenach) no i ogolnie to wg mnie smartfon dziala bez zarzutu mimo tego, ze mam dosc sporo sciagnietych aplikacji.

Gość gość
samsung edge

Gość Marita24
Ja niedawno kupilam huawei p9 na bestcena.pl bo mieli najtaniej w sieci. Generalnie telefon jest bardzo spoko o ile caly czas uzywalas tylko androida. Ja musialam zejsc z ios i lekko nie jest, widze spore roznice, ale i tak jest ok.

Gość Jolka02
huawei! Mega spoko telefon, sama ma p10 lite, zamowilam na bestcena.pl duzo taniej. Telefon robi bardzo dobre zdjecia, bateria tez trzyma mega spoko.

Gość Skynet_pl

Witajcie - jeżeli chodzi o Huawei to bardzo dobrze sprawują się te z serii Mate np. 10 lub 20. W naszym sklepie Skynet.pl dostępne są obydwa modele zarówno w wersji lite jak i pro także sądzimy, że każdy znajdzie coś dla siebie. Dla przykładu w modelu Mate 20 Lite mamy do dyspozycji 24MpiX aparat Full HD, który robi wrażenie. Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej na ten temat to nasi doradzcy służą pomocą! 🙂