Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Wilk pisze z gościa?

Polecane posty

Gość gość

Co się stało Wilku?

Gość gość
GdZie?

Gość gość
Witam wszystkich Polaków co kochają Polskę a język swój traktują jako język miłości. :)

Gość gość
Dlaczego Wilk pisze z gościa? gość dziś Co się stało Wilku? X a dlaczego ty piszesz z gościa ? tak ciężko zrozumieć ?

Gość gość
nie język tylko seks traktują jako język miłości :D

Gość gość
Gdzie ty debilko wilka widzisz. Weż leki na swój chory łeb .

Widocznie miał jakieś nieprzyjemności. I jak to tu zwykle bywa, nazwiska fruwają a konsekwencje za to ponoszą osoby, które je dumnie noszą a nie anonimowe chụjki, którym wydaje się że wszystko mogą, :O x Czy udało mi się odpowiedzieć na twoje pytanie? A- Nie, B- Tak C- nie masz tu czego szukać.

Gość gość
@ Do przyszlej Zony Wilka Tak bardzo tesknie za Toba kochanie powinnas juz siedziec u mnie na kolanach przy kominku usmiech.gif Nie potrafie tej Tesknoty ubrac w slowa ale posluchaj Ty na pewno zrozumiesz... Cristina Branco https://www.youtube.com/watch?v=AIihJFwFMsU&a mp ;spfreload=10 Wymagania dla Zony Wilka Najwazniejsze sa te 3 Funkcje: 1. Kochanka 2. Kaplanka domowego ogniska potrafiaca stworzyc dom pelen Milosci 3. Madra i czula Matka Z nich wynika cala reszta te 3 funkcje maja być dla Ciebie zawsze daleko przed praca zawodowa i wszystkim innym jeśli będziesz chciala pracowac. Dla Wilka najlepiej jakbys skupila się tylko na nich ale nie chce cie ograniczac jeśli masz taka potrzebe. Ale możesz pracowac o tyle o ile nie zaburza to wykonywania tych 3 najwazniejszych Funkcji dla Wilka. Ja stworze ci taki komfort finansowy ze luksusów nie bedzie ale nie musisz pracowac i nikt w domu glodny ani obdarty nie będzie chodzil. Funkcje Zony Wilka kazda rownie wazna.

Gość gość
1. Kochanka Masz byc namietna kochanka dla Wilka każdego dnia dawac mi odczuc ze mnie pozadasz i tylko mnie jak to zrobisz pozostawiam Twojej inwencji. Moje libido to 48 orgazmow na 28 dni wymagam pelnego zaspokojenia moich potrzeb i oferuje to samo. Chciałbym ze by Twoje libido nie było nisze niż 16 orgazmow na 28 dni wtedy będzie się nam najłatwiej dogadac. Wiez erotyczna jest dla mnie super wazna bez niej nie czuje się kochany i nie warto zaczynac bo i tak się nie uda. 2. Kaplanka domowego ogniska Masz stworzyc dom pelen miłości być prawdziwa kaplanka domowego ogniska. To nie chodzi o to żebyś sprzątała czy gotowala osobiście będzie w domu tyle kasy ze możesz wziąć sobie kogos do pomocy bo przy dzieciakach a chce mieć przynajmniej trojke naprawde będziesz miała co robic. 3. Matka Masz być madra i czula Matka ale Synowie od 7 roku zycia przechodza pod moja opieke bo to Ja jestem odpowiedzialny za wychowanie ich na Odważnych Honorowych Gorali

Gość gość
Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem edytowano 2015.02.15

Gość gość
Wilk jednak był czadowy :D

Wilk, troszeczkę przypominał mi Rajtara :) Kto to Rajtar? :) Swojego czasu również dusza towarzystwa. Z tą różnicą, że się tylko obrażał. :) Nie wiem po co, bo później i tak robił swoje. :) Czyli proponował swój punkt myślenia. Wilk tym się spieṛdolił, że próbował coś narzucić. wyobrażając sobie że tu piszą same chamy. Po czym doszedł do takich wniosków? Bo piszą tu wolni ludzie. :) ? I się zaczęło. :O Byłem gotowy wszystko strawić, ale nie atak na Niestałą. :O Tu już naprawdę fantazja go poniosła. I jak nie przeczytam oficjalnych przeprosin Wilka, skierowanych do Niestałej, ten człowiek i jego wierna świta, będą tępieni za pisanie nieprawy. :O :O

Gość gość
Nowy nie strasz bo sie zesrasz i znowu będziesz płakał

Rescator555 dziś A o czym ja piszę? Twój avatar jakoś nie ocieka seksem. Zresztą Restor, Ty promujesz filozofię, która będzie się sprawdzała dopiero na skolonizowanych układach planetarnych. ;) Brawo za odwagę :) Ciebie, mnie i innych niebieskich zaczynają tu uważać za kretynów. A przecież niebieski to królewski ;) :D :D Holendrzy uważają inaczej ;) ale to nie oni muszą się męczyć z tą pomarańczową hołotą.

gość dziś Już ni strasz, bo się zesrasz a wtedy sąsiedzi będą mieli ubaw. 🖐️ Proszę cię już bez odbioru, bo tylko sobie zaszkodzisz. ;) 🖐️)))

Gość gość
Gość pyta gościa dlaczego Wilk pisze z gościa. :-D Bo hejtowaliscie go idioci, bo Wachlarz zrobiła z niego dziada, despote i fleje.

Gość gość
Kto ma o Wilku dobre zdanie?

Gość gość
gość dziś Ja mam :)