Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llaaal

sama nad morze z 2 latką

Polecane posty

Gość llaaal

Witajcie ! :) mam pytanie do wszystkich rodzicow - mam bardzo grzeczną corke, we wrzesniu skonczy 2 latka. Nigdy nie sprawiala i nie sprawia zadnych problemow (w sensie nieutulonego placzu), Los zadecydowal ze gdy miala 2 miesiace zostalam wdową, chcialabym z nią niedlugo jechac na wakacje, nad polskie morze, mamy tam 8 godzin bezposredniej jazdy pociagiem. Nie ma kto z nami pojechac, albo praca, albo ktos jedzie ze swoją rodziną, Nie mamy tez mozliwosci sie pod kogos podpiąć, Stad moje pytanie - czy jakas mama (badz tata) byl z takim maluszkiem samemu nad morzem? Uwazacie to za beznadziejny pomysl, bo nie wypoczne, bo sie nie bede mogla ruszyc itp.? ( dla mnie to zaden problem na plazy sie bawic z dzieckiem jednoczesnie sie opalając) :) Bardzo prosze o odpowiedzi pozdrawiam :) ps.mam 24 lata:)

Gość gość
Ja też od trzech lat jeżdżę sama z córką a na teraz 6 i jest ciężko bo wszystko się samemu nosi i wszędzie jest pełno par ale warto. córka jest szczęśliwa i powietrze też dużo daje

Gość gość
Kurwa gosciu powyzje debilu jaki ona miala wplyw na to ze ojcec umarl???!! Nie zabila go boi w wiezieniu nie siedzi??!! DEBIL

Gość gusia1755
przeciez nie zabiła jej ojca! jedz , w domu tez robisz kolo dziecka tak samo, abym nawet sama jechala :) a z dzieckiem razniej i ulgi moga byc w traktowaniu:)

Gość gość
gość dziś , bez kometarza, czy ty wogole jestes czlowiekiem czy jakas swinia dwunozna?

Gość gość
A ty gościu poprzedni sam jesteś spierd. ...ny i jaka ty masz psychikę i co masz w tym głupim mózgu chyba siano i go... no

Gość gość
dziecko bedzie miec duzo radosci z ogromnej piaskownicy i taplania sie w morzu, odpoczniecie obie w pieknym krajobrazie.i nie sluchaj co jakies debile tutaj wypisuja, pewnie goowniarze z gimnazjum albo ktos narabany juz w pt rano

Gość llaaal
dziekuje wszystkim za opinie, oczywiscie ze jade, to mnie jeszcze w tym utwierdzilo zeby jechac, ze ktos mi tak radzi :) co do pierwszego komentarza - nie wiem kim jestes, wiem tylko ze jestes kozak w necie. Gdybys przeszedl to co ja, nabralabys pokory. Pozdrawiam :)

Gość gość
Moja koleżanka tez wyjeżdza sama z dzieckiem nad morze zawsze przed sezonem i jest bardzo zadowolona:) w zeszłym roku miała średnią pogodę ale i tak dużo czasu spędzała na plaży. Zatem bez obaw:) udanego wypoczynku i pięknej pogody.