Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężżatka

Czy zdarza wam się ?

Polecane posty

Gość Mężżatka

Czy zdarza wam się, że wasz partner podczas seksu używa naprawdę wulgarnych słów? Mojemu Misiowi jak się kochamy potrafi się wyrwać np. rób mi dobrze kur rwoo, albo pokaż piiz dę d ziw eczko. Nie chodzi o to, że mnie to obraża bo dzieje się to w naprawdę gorących momentach a potem jest słodki jak nigdy tylko dlaczego faceci maja takie potrzeby? Widzę jak go to nakręca.

Gość rozpustna Be
U mnie zdarza się dość często, ale to ja zaczęłam. Mąż był z tych raczej grzecznych. Chciałam mu pokazać że możemy przekraczać pewne granice.

Gość gość
granice wulgaryzmu? i to ma być podniecające?

Gość rozpustna Be
Oczywiście, że tak

Gość gość4imp
Wulgar jest podniecający w seksie. Raz lubię "kiziać-miziac" , a raz tak wulgarnie, że to nie jest zbyt przyzwoite. :( Normalna sprawa.

Gość oksym
A jak inaczej np. powiedzieć kobiecie, że się słabo stara? "Ciagnij mocniej suko", działa lepiej niz "za delikatnie mnie piescisz kochanie"...

Gość gość4imp
W wulgarze chodzi bardziej o podgrzanie atmosfery. :O Jak coś nie tak w łóżku lepiej normalnie porozmawiać na ten temat (jeśli się da :( ) Wystarczy też: "weź go mocniej"...przytrzymując jej głowę. ;)

Gość rozpustna Be
Jak facet się za mało przykłada, to mu nie powiem "zintensyfikuj ruchy frykcyjne" tylko "w*******l mnie na maksa" ;)

Gość gość
Autorko, też tak mam - tak jak właśnie napisała 4imp.

Gość gość4imp
A co jak facet się za mało przykłada, mówisz mu "rżnij mnie mocniej", albo "liż mnie, nie chcę ssania", a on "nie kumata"? :(

Gość gość
facet który tak przeklina to niewyrzyty wieprz, ja zawsze mówięc wyżej pupkę, szerzej buźkę - jest mega romantycznie a nie odwarzyłbym się powiedizeć wyzej d**e k***o bo sam czułym się jakbym był u d***** a przecież to moja narzeczona

Gość Rossi35
Mój mąż jest "niewyżytym wieprzem" w łóżku. Ma to swoje zalety, tutaj mogę być jego dzi wk ą. Wszędzie indziej to ja go mam na smyczy.

Gość gość4imp
A ja nie lubię pu=pek, buziek , cycuszków... Nie no jak usłyszę: twoje cycuszki fajnie wyglądają w tej bluzce to ok. ;) Ale od czasu do czasu. 😠 Wolę:twoje cycki. ;) Smof brzmi jak "mroki średniowiecza". :O

Gość kotka poes
pusz, stadko dziatek?

Gość gość
Mi się zdarzyło. Zrzuciła mnie siebie, potem wyrzuciła z łóżka i sypialni. Przepraszanie trwało trzy dni a kolejne dopuszczenie dopiero po tygodniu. Nie wszystkim się takie coś podoba.