Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poderwac mezatke ktora mi sie podoba

Polecane posty

Gość gość

zakochalem sie w mezatke ktora mi sie podaba . Jest starsza o 3 lata. Bardzo sie lubimy tylko jakim sposobem najlepeiej ja poderwac ?

Gość gość
Przestań włazić z butami w cudze życie męska szmato :P

Gość gość
Nie cudzołóż.

Gość gość
Jesteś pizza nie facetow więc pewnie znalazłeś dziunie na swoim poziomie jakos ni obchodzi mnie patologia wiec nie doradze- przykro mi:)

Gość gość
Jesteś p***a nie facetem* Pisze z telefonu wyżej poprawka bo pewnie się nie zorientujesz

Gość gość
ale to jest ode mnie silniejsze. I tak ja zdobędę nie będę się was prosił .

Gość gość
jestes za miekkkkki dla niej hahaha dlatego ona jest mezatka a ty nadal prawiczkiem. i nie chodzi tylko o seks. jestes miekkki :D

Gość gość
większość z was zdradza swoje zony a tu przynajmniej jest motywacja na nowy związek. Lepiej załatwić to szybko i normalnie niż ciągnąc zdradę latami.

Gość gość
To pomysl gdzie będziesz wymieniał zeby jak dowie sie jej maz oraz jaki jest cennik wózków inwalidzkich

Gość gość
Nie boje się go. Boje się tylko ze może zrobić coś mojej ukochanej.

Gość gość
Kobiety odchodzące czy zdradzające są narażone na przemoc czy nawet śmierć ze strony obecnego partnera. Faceci nie są tacy głupi jak baby, które kochankę by udusiły, a misio jest święty i niewinny, uwiedziony przez tę złą zdzirę :D Oni karzą zdrajczynię, a nie obcego faceta. Kobity na odwrót. Idiotki.

każdą kobietę możesz zdobyć, także mężatkę i z dziećmi. Jednak musisz wykazać odpowiednio duże zaangażowanie (proporcjonalne do wyzwania) i być pewny siebie;) nie bez znaczenia jest Twój status społeczny i majątkowy , bo jeżeli chcesz, żeby kobieta opuściła stabilne, ułożone życie dla kogoś innego, czyli Ciebie, to musisz jej zapewnić warunki lepsze niż miała. Uczucia są oczywiście bardzo ważne, ale jeżeli nie wykażesz się odpowiednimi cechami, to kobieta uzna Cię za cieniasa i nawet jeżeli będziesz jej się podobał, to nie opuści swojego "gniazda". Tak więc sprawdź co masz jej do zaoferowania. Jeżeli jednak nie masz w planach spędzenia z nią życia, tylko bzykanko to dobrze się zastanów. Tak czy siak, myślę, że nie jesteś w stanie ani jej zdobyć do łóżka, ani do wspólnego życia, bo inaczej, byś nie zadawał takich pytań na forum - mężczyzna dobrze wie, jak zdobyć kobietę, która mu się podoba i nie pyta o poradę gimnazjalistów z kafe :D :D :D

Gość gość
Co Ty wiesz, ja mogę jej dać więcej niż niż ten jej mąż. Nie chce mi się już was słuchać idę właśnie z nią na spotkanie .

Gość zadziora nie chce męża
jak nie kocha męża albo mąż jej nie szanuje to ją bierz,ja swojego sie nie boję i pewnie w koncu go rzucę bo dużo zła mi wyrządził,jemu pewnie też będzie na rękę ,będzie mógł chlać do woli

Gość gośćjmdgjam
była nadzieja bardzo ładnie napisała,kobieta musi mieć pewnosc że nowy partner traktuje ją poważnie i wkurzają mnie teksty typu małpa nie pusci się jednej galęzi dopóki nie chwyci drugiej,facet powinien być zdecydowany

Gość gość
zakochalem sie w mezatke ktora mi sie podaba x to dobrze, bo gorzej, gdybyś zakochał się w takiej, która ci się nie podoba

Gość gość
takie typy najgorsze kila lat po slubie nic ich zona nie iteresuje tylko rozgladaj sie za innymi albo zaczynaja chlac

Gość gość
a gośćmi kto się zajmuje, he?

Gość gość
jak przysięgamy przed Bogiem że się będziemy szanować i miłować do końca życia to jest g****o prawda. Są pary które dotrzymują przysięgi ale dużo jest par że biorą ślub i zaraz się rozwodzą bo nie pasują do siebie. Osobiście uważam że jeżeli ktoś bardziej zadba o czyjąś mężatkę a ona będzie miała pewność większego zaufania i dobro dla niej to czemu taki związek ma nie wypalić. Jak się kogoś kocha to daje się jak najwięcej od życia . Jak widzisz że się za bardzo nie układa to walczyć trzeba

Gość winlog_
Nie rób tego. Zakazany owoc smakuje najlepiej, ale ..no właśnie jest zakazany. Na początku będzie fajnie. Ty jesteś zapewne wolnym elektronem, jej zapewne czegoś brakuje w życiu. Nie buduje się szczęścia na nieszczęściu kogoś innego. Jeżeli jest jej źle, to niech rozwiedzie się i wtedy podbijaj. Uwierz mi, nie jest to nic fajnego,po czasie zostaje niesmak.Odzywa sie sumienie. Pamiętaj, tobie też to może się kiedyś przytrafić, ktoś odbije ci kobietę. Zła karma wraca, bo w przyrodzie nic nie ginie.

Gość gość
karma to przypadek,wielu złych ludzi dożyło późnego wieku w dobrobycie i szczesciu

Gość gość
Tacy jak ty wkur"""wiaja tak. Znam kogoś kto przez takiego frajera podobnego do ciebie ma teraz prze"""je"""bane a co miała po tym jak takiemu jak ty się nagle odwidziało i nagle się odkochal to jest już nie do opisania. Facet tak ja pobił, że chciała odejść, że ledwo się pozbierała, przez dwa tygodnie nie chodziła do pracy i konsekwencje tego ma do dziś. Jak chcesz się zabawić to szukaj wolnej a nie rujnuj komuś życia bo zniszczyć komuś życie jest bardzo łatwo, odwrócić na pięcie i odejść a ta druga strona zbiera potem baty bo zaufała niewłaściwej osobie.

Gość gość
ja o nią będę dbał szanował i wszystko zrobię żeby była szczęśliwa. Nigdy ją nie przestane kochać. Przysięgałem to sobie że nigdy jej nie skrzywdzę.

Gość gość
Tamten tez prawdopodobnie też jej obiecywał, że ja będzie szanował, kochał, opiekował a potem nagle się odkochal a ona została i jest za to bita a on tersz chula i zabawia się z innymi. Nawet nie zdaje sobie pewnie sprawy z tego co zrobił. Kobiety są ufne a faceci nienormalni, jak można tak kogoś zostawić na pastwę losu, pozostawić w paszczy lwa. On ja kiedyś zabije za to, ze chciala go zostawic , tak się teraz nad nią znęca albo ona nie wytrzyma tego.

Gość gość
a czy ona ma dzieci???

Gość gość
jedna córkę 9-letnia

Gość gość
Ma dziecko już dość duże ale jeszcze nie pełnoletnie.

Gość gość
dziecko mi nie przeszkadza

Gość gość
Parę dni temu był temat o 27 latku, który uparł się na 30 letnią męzatkę z dzieckiem. To ty. Pchasz się że swoimi awansami, a ona cię tylko lubi. Życzę ci, by cię dorwał jej mąż.

Gość gość
jak dla mnie, powinien wyciąć ci jaja u podstawy jej mąż, a później wsadzić ci je do japy i zaszyc morde - tak kiedys postapil pewien ukrainiec, ktoremu zdradzony maz zlecil robote