Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest we mnie jedna zlosc czyli jak radzic sobie z chroniczna zloscia

Polecane posty

Gość gość

i skad sie ona bierze? czasami mam ochote rozp******ic wszystkich ludzi wokol, nie ma dnia żebym nie chodziła podk****ona. I mam z tym spory problem bo zauważam, że coraz wiecej ludzi się ode mnie oddala bo potrafie byc wredna i zloscliwa. nie wiem jak mam sobie pomoc, chodzilam do psychologa ale to c***a pomaga, nie stac mnie na prywatna terapie, a jak tak dalej pójdzie to strace meża rodzine. czasami mam wrazenie ze ten gniew mnie rozp******i od środka, takie mam ciśnienie. wystarczy że ktoś się krzywo popatrzy a mnie już to podk*****. a najgorsze jak ktoś mnie wtedy jeszcze drażni to wtedy co mam pod ręką kubek nie kubek to rzucam i roz******lam. Uwierzcie mi, że nie moge juz tego znieść, chciałabym żeby ten gniew zniknął....

Gość gość
Mam to samo. Juz było dobrze jakiś czas i znowu od nowa się zaczyna. Wczoraj zrobiłam. Awanturę w domu , wytrzaskalam drzwiami jak jakiś swir. Kiedyś medytacja pomagała ale teraz nie mogę się uspokoić ani skupić. Czasami sama się potrafię tak.wkurwić ze aż mnie nosi i to ostro , mam ochotę komuś zajebac

Gość gość
próbowałaś psychologów? bo mnie chuj strzela tez na nich bo gadaja o pierdołach zamiast pomóc dotrzec do sedna bo coś powodem tej złości musi być.... wczoraj rozjebałam kubek bo mnie mąż wkurwił, on tez sie na mnie wkurwił i prawie rozpad małżeństwa.... wkurwia mnie moja matka bo nie weźmie się za życie tylko twki w takiej patologii, jakby nie ona to moje życie wyglądałoby inaczej....do niczego mnie nie zachęciła, nauczyła mnie tylko jak byc ofiara i popychadłem kurwa, jak widzieć w innych tylko złe rzeczy...nie wiem czy nie ona jest powodem tej złości. ostatnio juz nie daje sobie rady, mam ochote krzyczec kurwa z tej bezsilności i wsciekłości

Gość gość
do psychiatry trzeba pojśc a nie do psychologa... zapisze leki wyciszające...też to przerabialam...

Gość gość
tylko ja nie chce całe życie na lekach jechać