Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurrrr.....wa mać, gdzie ten obiecany niższy wiek emerytalny i pomoc franko

Polecane posty

Gość gość

wiczom??? Hołota KNFu nas w dopie miała jak nas szwabili na franki, to teraz niech spłacają nam kredyty albo zadbają, żeby nam zwrócili, co zagrabili złodziejskie gnidy.

Gość gość
Jeśli mają pomóc frankowiczom, to sorry ale złotówkowiczom też. A z tym wiekiem emerytalnym to racja, przecież obiecali i mówili nawet że to się da od ręki załatwić a nie latami.

Gość gość
A ktoś Cię oszukał na złotówki??? Jesli tak, to pewnie, że mają pomoc, skoro nie dopilnowali niezgodnych z prawem klauzuli, którymi posługiwały się banki. Bo mnie na franki owszem.

Gość gość
Jaka pomoc frankowiczom? Że niby z jakiej paki ? Ktoś wam kazał brać we frankach ? Radzie sobie teraz jak sobie nawazylicie piwa

Gość gość
A tu frank poleciał w górę po Brexicie :D

Gość gość
Jak kuźwa słyszę o pomocy frankowiczom, to mi się nóż w kieszeni otwiera. A ktoś wam kazał brać kredyt w obcej walucie??? mieliście przyłożony pistolet do skroni??? Ja nigdy nie wziełabym kredytu w innej walucie niż w tej w której zarabiam, bo wiem że kiedyś może zrobić się jakiś cyrk. No i się zrobił. To w takim razie ja TEŻ chcę pomocy! też mam kredyt, który spłacam, więc należy mi się wsparcie.