Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GLUPIA MODA NA PLASKIE BUTY KOBIETY WYGLADAJA W

Polecane posty

Gość gość

nich jak kaczki, zwłaszcza niskie i przy kosci. Buty na niskim obcasie -sandały- mogą nosic tylko wysokie , szczuple(!!!) kobiety. Dzis widziałam taka - kurd**el w sukience rozkloszowanej za kolano i w zabudowanych sandalach (a'la rzymianki) na stopach. Okropnie ja to pogrubilo, jakos tak znieksztalcilo, wygladala jak polaczenie krasnala z kaczka. Co jej szkodzilo zalozyc szpilki?

Gość gość
Może to, że w szpilkach strasznie bolą nogi, kręgosłup, całe ciało się męczy, robią się zwyrodnienia stóp, kolan i kręgosłupa. Szpilki to nie są buty na co dzień.

Gość gość
Ja mam 170 cm wzrostu i jestem b.szczupła nie czuje się za dobrze w płaskich, ale co mam zrobic jak w szpilkach juz chodzić nie potrafię? Po co się zresztą tak katować? Weź w upał zapinaj w szpilach...wspolczuje na serio! I każde buty zrozumiem, ale najgorzej kobiety wyglądają jak po mieście w japonkach chodzą.

Gość gość
Zdrowie wazniejsze, niz czyjas opinia. Szpilki tylko w wyjatkowych sytuacjach, szkoda nog i kregosłupa.

Gość gość
taak baleriny z tektury i gumy są bardzo zdrowe buhahaha koślawe kaczory, autorka ma racje , chodzi toto jak połamane i koślawe

Gość gość
Wszystko jest zdrowsze niż szpilki.

Gość gość
Uwielbiam latem japonki do sukienki <3 mozecie hejtowac, i tak bede je kochac.

Gość gość
Jak ci się nie podoba to się nie patrz. Nikogo nie obchodzi co ci się podoba a co nie.

Gość gość
16:52 może ty kupujesz z gumy i tektury, ja co roku mam nowe skórzane balleriny w cenie 300-400 zł ze sklepów takich jak Venezia, Gino Rossi, Kazar. I mam w d..pie twoją opinię na mój temat, nie jestm wysoka, mam 168 cm i ważę 55kg. czyli w miarę szczupła.

Gość gość
Autorko, ty spojrz lepiej na siebie zanim zaczniesz obrabiac tylek innym. Jak ci tak jej wyglad przeszkadzal to trzeba bylo podejsc i jej powiedziec a nie przyszlas tutaj bogu ducha winnej dziewczynie d**e obrabiac. Wstyd. Nie mialas odwagi do niej podejsc? Tylko w necie jestes taka wyszczekana?

Gość gość
Ja mam kilka par szpilek. Dopasowanych do mojej nogi. Każde kosztowały parę stow. Ale zs takie, ze nie czuję wysokości obcasa. Bardzo długo szukam ogólnie butów dla siebie bo mam skolioze przez problemy z biodrem w dzieciństwie. więc musza być mega wygodne. No i muszę wyrownywac sobie wysokość wkładka bo jedna noge mam 5 mm krótsza od drugiej przez to biodro.

Gość gość
16:52 może ty kupujesz z gumy i tektury, ja co roku mam nowe skórzane balleriny w cenie 300-400 zł ze sklepów takich jak Venezia, Gino Rossi, Kazar. I mam w d..pie twoją opinię na mój temat, nie jestm wysoka, mam 168 cm i ważę 55kg. czyli w miarę szczupła. X Te ceny i nazwy sklepow moglas sobie darowac...

Gość gość
Głupia autorka myśli, że kogoś obchodzi jej zdanie :D wierz sobie w to dalej, naiwniaro.

Gość gość
Ze skoliozą w szpilach zapier**** brawo! ;-)

Gość gość
A ja mam tak chude patyczaki ze w każdych butach wygladam źle:-(

Gość gość
Uwazam ze kobieta w szpilkach wcale nie wyglada tak super.Najczesciej widac jak taka sie meczy,ma pochylona stlwetke i to nie sa zadne jednostki ale wiekszosc wyglada tak komicznie:)Oczywiscie szpilki na impreze czy wyjscie ok jednak na co dzien nie bylabym za.W tych czasach jest mnostwo pieknych butow na plaskim chociazby bizuteryjne japonki czy sandaly-nikt mi nie wmowi ze ladna zadbana stopa z pomalowanymi paznokcuami plus takie bizuteryje buty i sukienka nie wygladaja estetycznie i kobieco:)Na plac zabaw czy spacer z rodzina,na obiad niedzielny czy wypad do zoo jak najbardziej tak.Szpilki sa na specjalne okazje i tylko wtedy wygladaja ok a nie smiesznie.

Gość gość
17:01 napisałam to bo mnie wkurza że autorka zakłada, że jak ktoś ma balleriny to od razu śmierdziele z gumy lub tektury od chinola z textil marketu

Gość gość
drogie panie, zarowno plaskie jak i szpilkowe obuwie jest niezdrowe. lekarze zalecaja 5-8cm szerszy obcas. to jest ponoc najzdrowsze dla naszego kregoslupa

Gość gość
sama sobie w upały biegaj w szpilkach. Musisz być młoda i głupia. Co Ci do tego jak Ona się ubrała???? Pilnuj swego nosa!

Gość gość
Bo wygodniej i bezpieczniej prowadzić auto w butach na płaskim obcasie. Nie każda musi zapiertalać wszędzie na piechotę albo komunikacją miejską jak autorka:D

Gość gość
8cm najzdrowsze? Chyba cię porąbało. 2-3 centymetry a nie 8.

Gość gość
ta, kwadratowy obcas na 8cm. nawet dobra szpilka 8cm to jest genialne, czuje zie wtedy jakbym plynela

Gość gość
Buty na niskim obcasie -sandały- mogą nosic tylko wysokie , szczuple(!!!) kobiety. x Bo co? Bo jakiś/aś kretyn/ka z kafeterii tak twierdzi? Jeszcze czego. W*********j w półprzysiadach, trollu.

Gość gość
ja uwielbiam szpilki , kiedys nosilam czesto teraz siadl mi kregoslup chociaz jestem szczupla i szpilki tylko od wielkiego dzwonu i jak wiem ze impreza bedzie bardziej siedzaca kupuje buty na plaskim przewaznie baleriny z ecco albo conversy

Gość gość
Już lepiej w klapkach plastikowych niż w szpilkach wszędzie. Elegancja to także ubranie adekwatne do sytuacji, kobiety biegające w szpilkach "po bułki" są żenujące, zwaszcza, że wiadomo, że to rujnuje kręgosłup - sory, ale zdrowie to priorytet dla rozsądnych ludzi...

Gość gość
"wypier...alaj w półprzysiadach" made my day :D a raczej my evening :D

Gość gość
tu autorka, nie wiem po co od razu te inwektywy , no ale coz kafeteria... wiadomo kto tu siedzi :P Kobieta powinna była przyjść na galowo bo było zakończenie roku w szkole naszych dzieci to ona się ubrala jak na plaze.

Gość gość
20:46 no np.ty tu siedzisz, a ty jesteś typową kafeterianką, małostkową, zaglądającą innym do portfela, domu i życia ogólnie. nietypowe to takie, którym nie przeszkadza ani to, że ktos chodzi w japonkach, ani to, że ma kolczyki wokół **uja ani to, że wysmarował sobie g...nem na głowie napis "I love you". bo maja SWOJE zycie i uj im do czyjegos

Gość gość
A nie pomyslałaś prostaczko, że może ma jakiś problem z kręgosłupem albo ze stopami i nie może nosić żadnych wysokich butów nawet na 5 minut? Przeszło ci to przez głowę zanim obsmarowałaś obcą kobietę w Internecie?

Gość gość
A ja jestem wojskową, często noszę ciężkie buty, nawet glany, w lato sandały, baleriny i nic Ci do tego wredna lamo :P