Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrażenia po Brexicie 2

Polecane posty

Gość gość

Znowu będą kolejki do pośredniaków. Polscy pracodawcy i drobne cwaniaczki już zacierają łapki z radości. Będzie można dalej płacić groszowe stawki polskim robolom i powtarzać jak mantrę: na twoje miejsce jest 100 innych.

Gość gość
Nie mam większych wrażeń, póki co nic się nie zmieni. Referendum nie ma mocy prawnej. Ja w każdym razie wracać nie zamierzam.

Gość gość
gość dziś nie wracaj sprzedawczyku i zdrajco narodowy! emigrancie j****y

Gość gość
No, nie mam zamiaru wracać. Jesteśmy z mężem na etapie kupowania domu. Mam tutaj dobrą pracę, z Polską nic mnie już nie łączy od lat. Nie mam po co wracać.

Gość gość
gość dziś zeby wam odebrali ten dom i wyrzucili na bruk sprzedawczyku emigrancki.

Gość gość
hahahaha, taak, odbiorą nam dom, bo ty tak chcesz. Dorośnij. baronie, z preziem tym bardziej nic nie nie łączy, to największa żenada jaka spotkała ten biedny kraj.

Gość gość
gość dziś Nie badz taka pewna bo pewnie bedziesz musiala za chwile wyjechac z UK

Gość gość
Nie będę musiała. Z Anglii zawsze wywalało się imigrantów o ile zarabiali poniżej pewnego pułapu. Teraz to jest 30 tysięcy funtów rocznie. Ja zarabiam więcej. A poza tym, mój mąż jest Brytyjczykiem. Jestem absolutnie nie do ruszenia :D

Gość gość
gość dziś I tak cie ten Brytyjczyk zostawi sama z dzieckiem :) Precz z emigrantami

mama Angela bedzie miala jeszcze wiecej do powiedzenia:D:D Wielka Brytania ....co sluzy nam na zdrowie.. na Cale nasze szczescie nie jest pepkiem Swiata!!:):)

Gość gość
Nie zostawi mnie samej z dzieckiem, bo nie mamy dzieci.