Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duzo osob rezygnuje z pracy dzieki 500 plus

Polecane posty

Gość gość

bynajmniej te osoby ktore maja min. 2 dzieci w wieku przedszkolnym. co o tym sadzicie?

Gość gość
no i bardzo dobrze, rynek pracy trochę się przewietrzy i będzie większa presja na wzrost zarobków, bo jak na razie to jest mega wyzysk i pracodawca dyktuje wszystkie warunki

Gość gość
Bynajmniej to nie to samo co przynajmniej. Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz bo się kompromitujesz, a czytającym oczy krwawią.

Gość gość
to jak taka madra to podaj znaczenie tego slowa

Gość gość
I bardzo dobrze, więcej miejsc pracy dla innych, którzy chcą pracować.

Gość gość
Sądzimy, że to głupota, bo kasa na program szybko się skończy, a powrotu na etat może nie być, a to oznacza potem dodatkowo klepanie biedy na emeryturze.

Gość gość
rodzina 2 dzieci w wieku przedzkolnym . pracuje na 2 zmiany za 1500zł. maz zarabia np. 2000zł na reke. takie mamy zarobki. i teraz dochodzi oplata za przedzkole nawet panstwowe. i nie masz czasu na nic. na krotka mete to nie jest zle. dzieciaki podrosna i mozna wrocic do pracy. wiadomo jak ktos ma super prace to glupota rezygnowac z pracy. a ktos pracuje w sklepie, markecie czy gdzie na produkcji, szczerze lepiej posiedziec w domu.

Gość gośćinny
gość dziś to jak taka madra to podaj znaczenie tego slowa x A nie umiesz sobie w przeglądarkę wpisać leniu intelektualny? Bynajmniej to przeczenie. Już czaisz? xx gość dziś A możesz nie umniejszać roli tym miejscom pracy? Nie w każdym sklepie, czy fabryce zarabia się najniższą krajową. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale ktoś na te 500 plus, po twojej rezygnacji z pracy musi zarobić.

Gość gość
to pracuj jak masz taka ochote ja wole posiedziec w domu.

Gość gość
ja tez wole być w domu z dziecmi :) Niech głupie pracują. :D

Dzień dobry, Pracuje w telewizji i szukam osób, które zrezygnowały z pracy ze względu na program 500+. To ważne dla nas by pokazać, że dzięki niemu część osób mogła pozwolić sobie na rezygnację z pracy oddalonej od domu lub zatrudnienia na niekorzystnych warunkach finansowych. Bardzo proszę o kontakt.

Gość gość
Nie "dzięki" tylko "PRZEZ". Debile.

Gość gość
tak duzo dlatego mamy fale ukrainców i bedzie ich coraz wiecej

Gość gość
U mojego syna w klasie tylko dwie matki pracują ,ale większość z nich ma małe dzieci.

Gość gość
Ja sie zastanawiam, co zrobic. W lutym konczy mi sie macierzynski. Wroce do pracy (market) i dostane najnizsza krajowa i jedno 500. Ale bede musiala wydac na opiekunke, bo do zlobka dziecka nie chce oddawac. Zreszta u mnie w pracy krytycznie patrza na wszelkie L4. Jesli zrezygnuje, to dostane 1000 na dwojke. Chcialabym tak pociagnac do czasu przedszkola. Bede mogla zatrudnic sie w tym samym markecie, z pocalowaniem reki przyjma, bo od lat sa problemy z personelem.

Gość gość
oni nadal pracują tylko na czarno i dobrze idiotom pisowskim, niech ich oszukują jak durni